Kłaniam się nisko
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Kłaniam się nisko
Witam wszystkich forumowiczów, na imię mam Janusz. Nie jestem kowalem, "nożorobem" ani rekonstruktorem, zainteresował mnie temat kowalstwa, a właściwie to przypomniałem sobie dzieciństwo i wakacje podczas, których często przyglądałem się pracy starego, wiejskiego kowala .
Hefajstos byłby dumny z takiego ucznia (przynajmniej w moich wówczas oczach). Dziś żałuję, że nie odważyłem się na bliższy kontakt w nim, niestety za późno, już go nie ma. Dlatego pozwólcie, że będę Was "podpatrywał, podsłuchiwał i podczytywał". Może kiedyś przyjdzie odwaga i wezmę do ręki młotek?
Hefajstos byłby dumny z takiego ucznia (przynajmniej w moich wówczas oczach). Dziś żałuję, że nie odważyłem się na bliższy kontakt w nim, niestety za późno, już go nie ma. Dlatego pozwólcie, że będę Was "podpatrywał, podsłuchiwał i podczytywał". Może kiedyś przyjdzie odwaga i wezmę do ręki młotek?
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Re: Kłaniam się nisko
Do odważnych świat należy. Jeśli nie weźmiesz do ręki młotka to znów będziesz żałował 
Kontakt 517355290
Cześć 

To tak jak się kochać w OP-1. Spróbuj jak najszybciej "na żywo"marian1 pisze:/.../e będę Was "podpatrywał, podsłuchiwał i podczytywał"/.../
-
habeer
- Lokalizacja: Na Dolnym Śląsku piękne okolice, gmina Miękinia, Pisarzowice :)
Cześć 
Witaj na Forum!
Mówi się, że nie żałujemy tego co zrobiliśmy ale tego co nie zrobiliśmy.
Mówi się, że nie żałujemy tego co zrobiliśmy ale tego co nie zrobiliśmy.
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
Hejka