graffic - Gratuluję zasłużonego zwycięstwa i tych psychodelicznych dłoni Druid - Dzięki że chce Ci się prowadzić ten konkurs i masz na to czas, trzymaj tak dalej "szacunek i czapka z głowy"
dziękuję chłopaki - ja gratuluję wszystkim uczestnikom wygrać przy takiej konkurencji i poziomie prac - dodatkowo podnosi na duchu tym bardziej, że rozstrzygały pojedyncze głosy
Również przyłączam się do gratulacji bo robota powalająca ale korzystając z okazji pragnę pogratulować konkurentom bo poprzeczkę podnieśli na maksa. Oglądając wasze prace konkursowe miałem wrażenie, że wszedłem w galerię rosyjskich speców po fachu.
Aries. Dorzucasz prace rzadko ale jak już coś pokażesz to aż mrowienie po plecach aż do samego zadka idzie . Świetna kompozycja kutego z gładkim i nowoczesnym. Piękne.
Dziękuję za głosy Panowie Aries, chylę czoło przed Twoją pracą, jest świetna i choćbym miał się zes.. (skalabunic) to bym nie dał rady czegoś takiego zrobić Brawo!
Wynik dla mnie nieco zaskakujący (głosowałem na robotę Ariesa), tym bardziej , że takich tradycyjnych robót kowalskich jest na naszym forum bardzo mało, prawie wcale.
Sezam oczywiście Twoja praca też może się podobać!
Nie przesadzaj, że nie byłbyś w stanie zrobić barierki w stylu tej Ariesa.
Sezam300 gratulacje!!! Wygrałeś zasłużenie. Jednak Egojack1 ma rację. Trochę mało prac tradycyjnie kowalskich. Cóż...już się przyzwyczaiłem.
Ale cieszę się, że zdobyłem drugie miejsce. Brzmi to lepiej niż miejsce ostatnie...
Totals
Liczba postów: 111828
Liczba tematów: 5747
Total Announcements: 5
Total Stickies: 32
Total Attachments: 24976
Topics per day: 1
Posts per day: 18
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 33
Posts per topic: 19