strzeliłeś focha jak babakowmal pisze:Jestem zmęczony, zamykam temat.
Prace lewą ręką
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Katana_Blade
Dokładnie, życie lekkie nie jest i nigdy nie było, ale sami jesteśmy "kowalami własnego losu"Dara pisze:Każdego moze dopać zmęczenie,wątpliwosci czy zwykłe unudzenie.
Ludzka rzecz.
=> nie ma prostych dróg.
Ja tam często się motywuje filmikami z kanału odważ się żyć => https://www.youtube.com/user/OdwazSieZycPL/videos
Jeszcze najgorsze jest to, że często ludzie ciężko pracują, starają się a nieroby z boku leżą w domach nic nie robią i narzekają, stękają jak im źle i niedobrze ale sami tyłka nie ruszą.
- Dracorian
- forumoholik
Jeszcze młody jestem(i to takie tam moje spostrzeżenie),ale na początku przygody z gorącym metalem miałem dwa kryzysy.Wydawało mi się że to co robię jest dla mnie górą nie do przeskoczenia.Co zrobiłem?Przespałem się z tym..zajrzałem na yt jak inni kują i po pewnym czasie uzależnienie znów obracało stopy w kierunku kuźni.Teraz już wiem że zrobienie czegoś jest tylko kwestią czasu,prób i czasami porządnego sprzętu.
Odrazu mówię że będzie mi brakować szabelek i pochew,o reszcie nie wspominając
Odrazu mówię że będzie mi brakować szabelek i pochew,o reszcie nie wspominając
Dobrym kowalem będziesz tylko wtedy,,kiedy to lubisz
Kowmal, moja żona się denerwuje jak przeglądam za często forum. Ale jak jej pokazałem Twoje prace to przyznała, że są naprawde fajne. Dlatego cieszy mnie Twoje nowe postanowienie. Będę miał więcej spokoju przy przeglądaniu forum 
Doświadczenie to coś co zdobywamy zaraz po tym jak było nam potrzebne ;-)