Te co skaczą i fruwają ...
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
To niepalne. Rozcieńcza się to z wodą w proporcjach w przypadku Aspermetu 200 ml na 10 l wody. Z kolei Afanisep to proszek, którego 25 g wsypuje się do 10 l wody. Chociaż polecałbym większe stężenie. Osobiście rozrabiam takie ilości w 1 l wody i spryskuje na sezon namiot, w którym potem nigdy nie ma owadów.
Tadek, Bez względu czy bliska osoba czy ukochany zwierzak odchodzi, to zawsze jest związane z traumatycznymi przeżyciami. Myślę, że te nasze stworzaki-pokraki-słodziaki czują podobnie.
Jałokim, dzięki za rady, ale będę je musiał puścić z dymem. Zastosowanie chemii uderzyłoby też w te moje robale, które są bardzo pożądane, a mają swoje ukrycia w zakamarkach pomiędzy klockami i pod nimi (jaszczurki zwinki, gniewosze miedzianki, osowat, trzmiele, pająki i wiele innych)
Jałokim, dzięki za rady, ale będę je musiał puścić z dymem. Zastosowanie chemii uderzyłoby też w te moje robale, które są bardzo pożądane, a mają swoje ukrycia w zakamarkach pomiędzy klockami i pod nimi (jaszczurki zwinki, gniewosze miedzianki, osowat, trzmiele, pająki i wiele innych)
feliks II niewielki zwykł spać zawsze [z krótkimi przerwami na żarcie] i wszędzie, nawet "we firmie":

a pozycje jakie przyjmował, to już odrębna historia:
taki właśnie felcio był

a pozycje jakie przyjmował, to już odrębna historia:
taki właśnie felcio był

BIURO TECHNICZNE Dokumentacje urządzeń dla Urzędu Dozoru Technicznego
nie mamy już w domu kota. mamy "sukę", w którą wpompowałem kupę kasy, by tylko żyła ale to bardzo wredny kot
.
do tej pory nie wiem, kto mógłby taką krzywdę zwierzęciu zrobić wyrzucając z samochodu
[chyba tak było, bo dziwnym trafem wylądowała u nas na podwórku w kałuży krwi, a my koty bardzo lubimy]
jest "ścierwem" ale ma u nas "dożywotkę", choć do domu nie ma wjazdu.
a jak już pójdzie na łono abrahama, to zanim ją pochowam, najpierw powywlekam z niej wszystkie szlachetne pręty, na które jest poskręcana.
do tej pory nie wiem, kto mógłby taką krzywdę zwierzęciu zrobić wyrzucając z samochodu
jest "ścierwem" ale ma u nas "dożywotkę", choć do domu nie ma wjazdu.
a jak już pójdzie na łono abrahama, to zanim ją pochowam, najpierw powywlekam z niej wszystkie szlachetne pręty, na które jest poskręcana.
BIURO TECHNICZNE Dokumentacje urządzeń dla Urzędu Dozoru Technicznego