http://sochaczewianin.pl/index.php?nazw ... d_ak=26925
Wyszogród 2013
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Wyszogród 2013
Stowarzyszenie Kowali Polskich patronuje nowej imprezie pod nazwą Festiwal Kowalstwa organizowanej w ramach Festiwalu Rzemiosł Dawnych w Wyszogrodzie, w dniach 21 - 22 września 2013 r. Pojawia się następna okazja do spotkania 
W artykule jet coś o warsztatach kowalskich, jaki jest ich program? Jaka jest forma?
Bardzo mnie to ciekawi.
Pozdrawiam i dzięki za info
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
Nie nastawiajcie się na coś szczególnego, w zeszłym roku był to właśnie festyn...
Niby w programie coś jest ciekawego ale co z tego będzie ?
W zeszłym roku było dwóch kowali jedna dymarka kilka stanowisk różnych.
Ja mam blisko to jadę bez względu na to jaka będzie impreza.
Cieszę się że w ogóle coś się dzieje
Niby w programie coś jest ciekawego ale co z tego będzie ?
W zeszłym roku było dwóch kowali jedna dymarka kilka stanowisk różnych.
Ja mam blisko to jadę bez względu na to jaka będzie impreza.
Cieszę się że w ogóle coś się dzieje
Wojciech Wangryn "Reset"
Reset, mam nadzieję, że jednak będzie coś fajnego dla kowali, bo jak nie to
Festynów, gdzie można zobaczyć kowala jest sporo. Ludziom się podoba, dzieci się cieszą. To bardzo fajne. Ale jak w programie są warsztaty kowalskie to impreza (przynajmniej jest najważniejsza część) powinna się o te warsztaty/ naukę opierać. Jeśli tego nie ma to to jak z tym bułatem (co to jest , a jednak go niema:P ).
Skoro nazywa się to Festiwal Kowalstwa to powinno przyciągać kowali i mam nadzieję, że waśnie tak będzie:)
Dla mnie trochę za daleko i mi się wyjazdowa skarbonka wyczerpała na ten rok. Czekam na jakieś ciekawe relacje:)
Festynów, gdzie można zobaczyć kowala jest sporo. Ludziom się podoba, dzieci się cieszą. To bardzo fajne. Ale jak w programie są warsztaty kowalskie to impreza (przynajmniej jest najważniejsza część) powinna się o te warsztaty/ naukę opierać. Jeśli tego nie ma to to jak z tym bułatem (co to jest , a jednak go niema:P ).
Skoro nazywa się to Festiwal Kowalstwa to powinno przyciągać kowali i mam nadzieję, że waśnie tak będzie:)
Dla mnie trochę za daleko i mi się wyjazdowa skarbonka wyczerpała na ten rok. Czekam na jakieś ciekawe relacje:)
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Grzegorz K.
- Administrator
Byłem dzisiaj w Wyszogrodzie impreza pod znakiem kowalstwa.
Poznałem kilku "forumowiczów" pogadałem z Bananem popatrzyłem na pracę kowali.
Podpatrzyłem trochę doświadczonych kolegów w pracy.
Jutro wybieram się z aparatem fotograficznym o 12.00 zrobię małą fotorelację z imprezy.
Czekam na zdjęcia tych co byli na imprezie dzisiaj - Bey z kolegą.
Pozdrawiam ich serdecznie było miło poznać i pogadać
Poznałem kilku "forumowiczów" pogadałem z Bananem popatrzyłem na pracę kowali.
Podpatrzyłem trochę doświadczonych kolegów w pracy.
Jutro wybieram się z aparatem fotograficznym o 12.00 zrobię małą fotorelację z imprezy.
Czekam na zdjęcia tych co byli na imprezie dzisiaj - Bey z kolegą.
Pozdrawiam ich serdecznie było miło poznać i pogadać
Wojciech Wangryn "Reset"