Swołowo 2013 <9-11 sierpnia>
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Dojechaliśmy cało i zdrowo, impreza bardzo udana... Oczywiście tradycyjnie należą się serdeczne podziękowania dla Grześka, Dawida, załogi muzeum i rzecz jasna forumowiczom za wspaniałe towarzystwo i kawał dobrej roboty. Fotosy i małe streszczenie zamieści Lolka jak tylko ogarnie mi pranie
A poważnie, jest ponad 800 zdjęć do przecedzenia, więc prośba o odrobinę cierpliwości.
-
GepardCzester
Szczerze gratuluję fajnej imprezy, na mój gust było dokładnie tak jak powinno, więc Grzegorz serdeczne dzięki!!!!!! Organizacja pierwyj sort!!!! Bimber jeszcze lepszy, a młotki jakieś lekkie były 
EDYTA: Oczywiście miło było Was wszystkich poznać osobiście, fajowa ekipa
Dzięki za serdeczne przyjęcie do bractwa i za lekcje, obiecuję być pilnym uczniem
Dodam, że pojechałem do Gdańska na Jarmark Dominikański do Marcina i Lecha, chłopaki z trudem bo z trudem ale odcieli kawałek bułatu (tego udanego plasterek 1 cm) i będzie z tego jakiś eksperyment. Marcin obiecał pokazać co wyjdzie.
EDYTA: Oczywiście miło było Was wszystkich poznać osobiście, fajowa ekipa
Ostatnio zmieniony 12 sie 2013, 23:20 przez GepardCzester, łącznie zmieniany 3 razy.
Pacta sund servanda
Zgadzam się, impreza stanowczo bardzo udana. Niestety byłem tylko jeden dzień, ale wrażeń miałem tak wiele jakbym był tam co najmniej trzy dni. Aż strach pomyśleć co by było gdybym był na całych warsztatach
.
Dołączam się do podziękowań dla Prezesa i pozostałych organizatorów - szkoda że warsztaty tylko raz w roku.
Dołączam się do podziękowań dla Prezesa i pozostałych organizatorów - szkoda że warsztaty tylko raz w roku.
- Grzegorz K.
- Administrator
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Powróciłem po 10 godzinach jazdy. Było dokładnie tak jak Grzegorz powiedział:- Wystarczy, że Banan przyjedzie do Swołowa, a będzie ustawiony
Poniżej to co stworzyliśmy w ciągu tych trzech dni
Powiem jeszcze, że przekuliśmy te słabsze bułki Geparda. No i próbowaliśmy zarysować igłą jak Dara sugerował ,ale czubek igły się zagiął nie zostawiając śladu. Dostałem od Geparda pół bułki z której powstanie nie nożyk, ale bułatowy młotek. Jak odkuję, to pokażę 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2013, 22:15 przez BANAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Kontakt 517355290
Byłem pierwszy raz i mam nadzieję, że nie ostatni. Był to też mój pierwszy kontakt na żywo z ludźmi, którzy mają taką samą pasję jak ja. Miło było poznać Was wszystkich - jesteście bardzo fajnymi i sympatycznymi ludźmi, z którymi miło się pracuje, rozmawia i biesiaduje. Prezesie, to wszystko dzięki Twojej determinacji i organizacji. Dzięki wielkie.
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
- Grzegorz K.
- Administrator
- Michal1987