Innymi słowy, podajcie mi dokładnie kto i kiedy przyjedzie i do kiedy planuje pobyt.
Swołowo 2013 <9-11 sierpnia>
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
JEszcze jedno. Proszę o podanie mi kto kiedy przyjedzie i kiedy wyjedzie. Dlaczego o to pytam. Zazwyczaj jest tak że ludzie zbierali się już w niedziele po południu. Noclegi okazuje się mam zabukowane od piątku do poniedziałku rano. Z tym że przyjazd części ekipy już w czwartek ma jak największy i najbardziej uzasadniony sens. Ciężko przystąpić do roboty będąc zrąbanym po drodze, rozstawiać sprzęt itd. Dlatego iż wiem że większość i tak pewnie ewakuuje się w niedzielę zrobimy małą roszadę i pokryje się w ten sposób koszt noclegu dla części z nocy czwartek/piątek. Mam nadzieję że w miare jasno klaruję 
Innymi słowy, podajcie mi dokładnie kto i kiedy przyjedzie i do kiedy planuje pobyt.

Ja postaram się być w Swołowie ze sprzętem przed 21:00 w czwartek. Ze względu na to że ja będę podróżować z dziadkiem a za kuriera od paleniska będzie robił tata w fiacie seicento, kuźnia koło południa w niedzielę będzie musiała odjechać, lecz ja wraz z kowadłem i podręcznymi narzędziami mogę zostać nawet do poniedziałku
.
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
Hej ludkowie zliczmy jeszcze raz kto jaki sprzęt "ciężki" bierze (paleniska, kowadła) żebyśmy bez sensu nie ciągali 6 palenisk a klepali na kamieniu.
Myśmy (Dziady) planowali zabrać fajne palenisko , ale może lepiej kowadło 75kg ? W zeszłym roku robiliśmy na fatalnych kowadłach z muzeum (fale Dunaju)...
Czy Salaputro zabiera "full wypas"?
(czwartek wieczór-- do popołudnia niedzieli )
Myśmy (Dziady) planowali zabrać fajne palenisko , ale może lepiej kowadło 75kg ? W zeszłym roku robiliśmy na fatalnych kowadłach z muzeum (fale Dunaju)...
Czy Salaputro zabiera "full wypas"?
(czwartek wieczór-- do popołudnia niedzieli )
"Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre równiejsze"
Niestety nie mogę być w Ostrołęce przed 17:10 w czwartek i to jest najwcześniejsza możliwa godzina wyjazdu, więc przyjazd wypada w nocy. Jeśli chodzi o mnie, to wystarczy mi wielka strzałka na trawniku z napisem "JAŁO TU STWIAJ NAMIOTA". Rozumiem jednak, że ze StellArt'em sprawa może być bardziej złożona.
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator