Swołowo 2013 <9-11 sierpnia>
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
Bardzo fajny plakat:) Bardzo fajni udzie się wybierają i będzie bardzo fajnie. Tak samo jak na Ukrainie. Tylko dlaczego tak mało ludzi chce jechać? Widzę, że łatwiej jest peplać na fejsie i na forum, ale jak przychodzi do konkretów. To kowali to wali:)
Czasem można usłyszeć coś negatywnego o polskim podejściu do różnych rzeczy. Zawsze takie generalizowanie mnie wkurzało. Ale jak się pojedzie do sąsiadów i zobaczy jak się udzie potrafią bawić to się można zastanowić. Bawią się, spotykają, pacą za to i są zadowoleni. Potrafią np. przejechać kilka tysięcy kilometrów na motorku, żeby się spotkać W Swołowie wszystko jest załatwione i trzeba tylko przyjechać, ale i tak nie ma chętnych. Może by trzeba było zacząć płacić ludziom za przyjazd? Hmm.
Coś jest z tą naszą mentalnością nie tak
Ale co tam, ważne, że jest forum i że se można ponarzekać...
Czasem można usłyszeć coś negatywnego o polskim podejściu do różnych rzeczy. Zawsze takie generalizowanie mnie wkurzało. Ale jak się pojedzie do sąsiadów i zobaczy jak się udzie potrafią bawić to się można zastanowić. Bawią się, spotykają, pacą za to i są zadowoleni. Potrafią np. przejechać kilka tysięcy kilometrów na motorku, żeby się spotkać W Swołowie wszystko jest załatwione i trzeba tylko przyjechać, ale i tak nie ma chętnych. Może by trzeba było zacząć płacić ludziom za przyjazd? Hmm.
Coś jest z tą naszą mentalnością nie tak
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
Edmar napisał:
To i ja chciałbym się zjawić jak mnie przygarniecie w liczbie dwóch osób bo kobietę moją zabieram pewnikiem. Mogę przyjechać z namiotem więc ino kawałem ziemi by starczył.
P.S. To informacja na 90% bo nie mam pewności czy w pracy nie będą robić problemu, choć co prawda to jeden dwa dni urlopu musiał bym załatwić, kawałem nad morze mam.
To i ja chciałbym się zjawić jak mnie przygarniecie w liczbie dwóch osób bo kobietę moją zabieram pewnikiem. Mogę przyjechać z namiotem więc ino kawałem ziemi by starczył.
P.S. To informacja na 90% bo nie mam pewności czy w pracy nie będą robić problemu, choć co prawda to jeden dwa dni urlopu musiał bym załatwić, kawałem nad morze mam.

- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
Muszę przyznać że zazdroszcze wiekszości. Zjazd jest w wekend zarywa się maks dwa dni robocze no chyba ze ktoś jedzie z drugiego końca Polski.Wiadomo o terminie od
kilku miesięcy. Po prostu nie mogę uwierzyć że nie da się ustawić tak roboty zeby mieć te kilka dni wolne.Ale każdy robi jak uważa do Swołowa nie bierzemy z łapanki.Ja i duch będziemy i będą ci którzy chcą i lubią spotkać się pogadać o robocie i na prawde dobrze spędzić te kilka dni.
kilku miesięcy. Po prostu nie mogę uwierzyć że nie da się ustawić tak roboty zeby mieć te kilka dni wolne.Ale każdy robi jak uważa do Swołowa nie bierzemy z łapanki.Ja i duch będziemy i będą ci którzy chcą i lubią spotkać się pogadać o robocie i na prawde dobrze spędzić te kilka dni.
Proszę o dopisanie mojej skromnej osoby wraz kobieta moją do listy uczestników.
Pytanie mi się nasuwa następujące: czy można przyjechać z czworonogiem (przyjazną i niesprawiająca problemów sunią)?
Pytanie mi się nasuwa następujące: czy można przyjechać z czworonogiem (przyjazną i niesprawiająca problemów sunią)?
Tego świata, jednego i tego samego świata wszechrzeczy, nie stworzył ni żaden z bogów, ani żaden z ludzi, lecz był on, jest i będzie wiecznie żyjącym ogniem zapalającym się według miary i według miary gasnącym.
- Grzegorz K.
- Administrator