Swołowo 2013 <9-11 sierpnia>
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Z chęcią podejmę wyzwanie i pojawiłbym się w Swałowie, oczywiście jeżeli mnie zechcecie.
Tego świata, jednego i tego samego świata wszechrzeczy, nie stworzył ni żaden z bogów, ani żaden z ludzi, lecz był on, jest i będzie wiecznie żyjącym ogniem zapalającym się według miary i według miary gasnącym.
- Grzegorz K.
- Administrator
Proszę Państwa, mam koncepcję. Od 2 lat nie było konkursu projektowego a skoro zima zapowiada się długa i sroga to zorganizujmy konkurs dotyczący projektu na wykonanie rusztu nad ogniskiem w Swołowie. Jeśli projekty okażą się ciekawe to może zwycięską pracę wspólnie zrealizujemy. Zaznaczam, że to wstępny pomysł i podlega dyskusji. Co o tym sądzicie?
Wszystkiego się dowiesz będąc na forum .Będzie tworzona lista,także troszeczkę cierpliwości.Harczacz pisze:Jak bardzo wcześniej trzeba się zadeklarować?Mnie to się widzi taki wyjazd i nauka wspólna, tylko nie wiem jeszcze jak to z czasem będzie
A nawet miałem taki pomysł żeby dogadać się z kumplem (produkuje przypinki itp), coby stworzyć dla każdego po jednej pamiątkowej takiej przypince
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator