Galeria
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Dziad Kowalski
- Salaputro
- Administrator
- Kontakt:
Nie o to chodzi, że szpetny - tylko trochę bez sensu robić przekucie aby je potem zanitowywać - dla mnie to wygląda jakbyście najpierw poprzebijali otwory ale później zabrakło pomysłu do czego je wykorzystać i w związku z tym postanowiliście owe otwory pozatykać gustownymi nitami. Cała krata jest fajna, widać dobre rzemiosło ale te elementy mnie osobiście rażą - ot tak po prostu....
- Dziad Kowalski
Kwadratowe przekucia są po to aby rozbić monotonną długą linię prętów i były zaplanowane od samego początku. Niektórzy w takich sytuacjach przyspawują przekówki czy jakieś inne wytoczki. A że takich u nas dużo w kraju to do tego jest człowiek przyzwyczajony i nie razi tak jak jakaś inność . Na żywo wygląda zdecydowanie lepiej.
Dziura na dole jest po to, aby podczas deszczu łatwo miały się gdzie chować wiejskie koty.
Co do funkcji obiektu to nie mam pojęcia co się w nim odbywa.
Dziura na dole jest po to, aby podczas deszczu łatwo miały się gdzie chować wiejskie koty.
Co do funkcji obiektu to nie mam pojęcia co się w nim odbywa.
- sandroscorp
- Kontakt:
Witam Koleżanki i Kolegów,
Kilka stron wcześnie zaprezentowałem swoją pierwszą pracę. Trzeba przyznać, że średnio mi się udała...na szczęście trafiłem na to forum i doradziliście mi abym zrobił sobie matryce. Jeden z kolegów z forum przesłał mi wzór takiej matrycy (za co mu bardzo dziękuję) no i wziąłem się za skonstruowanie własnej matrycy podpierając się informacjami z forum. Efekt stosowania matrycy zamieszczam poniżej. Wiem, że początki eski tzn. sam zawijasek jest jeszcze bardzo nędzny ale popracuję jeszcze nad tym elementem. Proszę Koleżanki i Kolegów o recenzje. Nie wiem dlaczego ale jakoś bardziej podobała mi się pomalowana samym podkładem...
Kilka stron wcześnie zaprezentowałem swoją pierwszą pracę. Trzeba przyznać, że średnio mi się udała...na szczęście trafiłem na to forum i doradziliście mi abym zrobił sobie matryce. Jeden z kolegów z forum przesłał mi wzór takiej matrycy (za co mu bardzo dziękuję) no i wziąłem się za skonstruowanie własnej matrycy podpierając się informacjami z forum. Efekt stosowania matrycy zamieszczam poniżej. Wiem, że początki eski tzn. sam zawijasek jest jeszcze bardzo nędzny ale popracuję jeszcze nad tym elementem. Proszę Koleżanki i Kolegów o recenzje. Nie wiem dlaczego ale jakoś bardziej podobała mi się pomalowana samym podkładem...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.