Powitanie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- AndrzejSB1
Witam wszystkich, jestem "ślusarzem z naleciałościami metaloplastycznymi" z faktu, że w końcu mam własne miejsce na kuźnię(wieś pod Suwałkami) ambicja dołączenia do grona fachmanów kowalstwa przywiodła mnie na to forum.Jestem dopiero na etapie organizacyjnym i mam nadzieję, że czegoś się nauczę a może uda "mi" się komuś w czymś pomóc.
Pozdrawiam Wszystkich AndrzejSB1
Pozdrawiam Wszystkich AndrzejSB1
- AndrzejSB1
OOO zajżałem do galerji Nomada a tam młotek resorowy, chciałem właśnie spytać o młotki głównie samoróbki, w którym dziale napisać ? Właśnie zacząłem sobie składać.
AAA dział narzędzia :p
AAA dział narzędzia :p
Ostatnio zmieniony 10 gru 2010, 23:19 przez AndrzejSB1, łącznie zmieniany 1 raz.
Czołem biję Waszmościom.
Przybył do Was pielgrzym... którego dusza opentana zaznać spokoju nie chce.
Błądząc w ciemnościach w poszukiwaniu informacji wszelakich na temat stalowego demona mego , MR- 80 A zwanym którego od sześciu lat posiadam i który skutecznie przyczynia się do tego iż sąsiedzi moi coraz bardziej gniewnym okiem patrzą na mnie , jakoby na złoczyńce straszliwego patrzyli .
Witam wszystkich zrzeszonych, już grzebie sobie po Waszym forum powoli, spijam wszystkie informacje które na pewno mi się przydadzą i ciesze się ze mogę dołączyć do zacnego grona , które mam nadzieję przyjmie mnie pod swoje artystyczne skrzydła - mnie
marnego ślusarzynę , który imając się wszelakich sposobów próbuje na odrobinę strawy w dzisiejszych okrutnych czasach zarobić .
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na forum.
Przybył do Was pielgrzym... którego dusza opentana zaznać spokoju nie chce.
Błądząc w ciemnościach w poszukiwaniu informacji wszelakich na temat stalowego demona mego , MR- 80 A zwanym którego od sześciu lat posiadam i który skutecznie przyczynia się do tego iż sąsiedzi moi coraz bardziej gniewnym okiem patrzą na mnie , jakoby na złoczyńce straszliwego patrzyli .
Witam wszystkich zrzeszonych, już grzebie sobie po Waszym forum powoli, spijam wszystkie informacje które na pewno mi się przydadzą i ciesze się ze mogę dołączyć do zacnego grona , które mam nadzieję przyjmie mnie pod swoje artystyczne skrzydła - mnie
marnego ślusarzynę , który imając się wszelakich sposobów próbuje na odrobinę strawy w dzisiejszych okrutnych czasach zarobić .
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na forum.
Ano, obejrzałem sobie prace co niektórych tutaj i oczopląsów dostałem .rav08 pisze:kochani parafianie odpier........wam kazanie Customgdzieś ty tu artystów znalazł????
Od tej pory zapragnąłem popróbować kowalskiego rzemiosła .
Kowalem niestety nie jestem , ale wierzę że kiedyś uda mi się coś poprawnie wykuć .
Od paru lat robię balustrady i ogrodzenia . Z roku na rok staram się to jakoś usprawnić aby nie zginąć w zalewie taniej chińszczyzny.
Mam też pytania odnośnie MR-80 A ,
W jakim temacie mógłbym je zadać ?
- Grzegorz K.
- Administrator