Swołowo 2018 <3-5 sierpnia>
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Swołowo 2018 <3-5 sierpnia>
Oczywiście potwierdzam, choć po czasie jest 
Pisałem że mogę być tylko w piątek więc nocleg zbędny. Jak ktoś chce miejsce w sali wolne.
- Grzegorz K.
- Administrator
Grafficu nam stworzył takie oto cudo 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

- Grzegorz K.
- Administrator
dajcie znać mniej więcej kto kiedy się przytacza.
Jak możecie to weźcie ze sobąjakiś śpiwor czy coś
Jak możecie to weźcie ze sobąjakiś śpiwor czy coś

Leon z rodziną + Marian Kwaśny planujemy być jutro wieczorem ok 20, zależy jak uda mi się skończyć robotę
Kurrrr... Przepraszam was bardzo pany i panie, okazało się, dzisiaj, że zdejmują mi w wikend eternit zdejmują ze stodoły i muszę łachudrów budowlańców pilnować, przyjadę na pewno na chwilę, z narzędziami popracować, ale stanowiska całego nie mogę przytargać. Głupio wyszło, zwłaszcza że już nawet potwierdzałem przyjazd, ale za rok będę mógł zaprosić wszystkich Was do siebie do nowego warsztatu, tym bardziej że mam miejsce na grilla, namioty, od biedy spanie i ogólnie wszystkie luksusy 
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Jest jeden sposób by zachować twarz. Przywieź gazówkę w czwartek, a zabierzesz ją w niedzielę.Kaczor pisze:Kurrrr... Przepraszam was bardzo pany i panie, okazało się, dzisiaj, że zdejmują mi w wikend eternit zdejmują ze stodoły i muszę łachudrów budowlańców pilnować, przyjadę na pewno na chwilę, z narzędziami popracować, ale stanowiska całego nie mogę przytargać. Głupio wyszło, zwłaszcza że już nawet potwierdzałem przyjazd, ale za rok będę mógł zaprosić wszystkich Was do siebie do nowego warsztatu, tym bardziej że mam miejsce na grilla, namioty, od biedy spanie i ogólnie wszystkie luksusy
Kontakt 517355290
- Grzegorz K.
- Administrator
Osoby które z różnych powodów nie mogą jednak przyjechać proszę danie znać jak najszybciej. Inaczej nie będę traktował poważnie ich przyszłorocznych zgłoszeń.

Ja przyjeżdżam w piątek - pewnie będę przed południem.
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
- Grzegorz K.
- Administrator
Właśnie wstałem gdzieś w okolicach Elbląga. Jak Kocur wstanie, to trochę pozwiedzamy i pewnie popołudniu się zjawimy.
Dupa. Auto odmówiło posługi. Zostajemy w Elblągu i nigdzie się nie ruszamy. Niestety nie dotrzemy