Humor
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Humor
Nic się nie znacie na klimatach Gotham City.Przecież superbohaterownie z Gotham się nie starzeją.
Batman miał by już 77 lat , a nie ma
a co ja gadam 77 lat temu się pojawił po raz pierwszy jako dorosły facet.
Batman miał by już 77 lat , a nie ma
a co ja gadam 77 lat temu się pojawił po raz pierwszy jako dorosły facet.
kowal odwiedził ciężko chorą teściową w szpitalu, wraca do domu i wściekły mówi do żony;
-twoja matka jest zdrowa jak ryba! niedługo wychodzi ze szpitala i zamieszka z nami!!
-nie rozumiem?!? mówi zona, lekarz wczoraj powiedział mi ze mama jest umierająca!
-nie wiem co tobie powiedział,ale mnie radził przygotować się na najgorsze!
-twoja matka jest zdrowa jak ryba! niedługo wychodzi ze szpitala i zamieszka z nami!!
-nie rozumiem?!? mówi zona, lekarz wczoraj powiedział mi ze mama jest umierająca!
-nie wiem co tobie powiedział,ale mnie radził przygotować się na najgorsze!
na moim grobie napiszcie "jak był żywy, to żył!"
Może to nie kawał ale anegdotka, więc opiszę to co pamiętam za czasów dziadka i jego sprzętów.
Dziadek jako stary podkuwacz koni (63l) miał słabość do ludzi co to do niego przychodzili z bimberkiem, a słabość do dowcipu przeogromna.
Mianowicie DUŻE kleszcze takie o długości 150 cm zawsze miał do nagrzania całej podkowy, a jak wiedział kto z koniem miał nadjechać, jakiś inny zgrywus, to sobie nagrzewał końce tych kleszczy w palenisku zakładał na szyję gdzie końce były daleko od samej części roboczej, zgrywus wchodził widział dziadka obwieszonego dużymi kleszczami i chcąc udusić dziadka chwytał za mocno wypalone końce w palenisku mające po 300 stopni
nie jednemu skóra na rączce została.
Taki zgrywus z dziadka był
SZKODA Że tak szybko poszędł, tylle mógł jeszcze pokazać
PS. Dowiem się jego historii
Dziadek jako stary podkuwacz koni (63l) miał słabość do ludzi co to do niego przychodzili z bimberkiem, a słabość do dowcipu przeogromna.
Mianowicie DUŻE kleszcze takie o długości 150 cm zawsze miał do nagrzania całej podkowy, a jak wiedział kto z koniem miał nadjechać, jakiś inny zgrywus, to sobie nagrzewał końce tych kleszczy w palenisku zakładał na szyję gdzie końce były daleko od samej części roboczej, zgrywus wchodził widział dziadka obwieszonego dużymi kleszczami i chcąc udusić dziadka chwytał za mocno wypalone końce w palenisku mające po 300 stopni
SZKODA Że tak szybko poszędł, tylle mógł jeszcze pokazać
PS. Dowiem się jego historii
"Sama wiedza nie wystarczy, trzeba ją jeszcze stosować… Chęci nie wystarczą, trzeba działać." Bruce Lee
przychodzi laska (20 lat zgrabne długie nogi, fajny cyc, facjata też niczego sobie, jak kiedyś Piotrek powiedział z wyra by nie wygonił) do dentysty
dwa zęby do roboty.
lekarz zrobił i mówi 200 zł piękna panno.
a laska do niego-Panie doktorze a może w naturze zapłacę.
lekarzyna patrzy,myśli niezła można wychrobotać, mówi dobra zdejmuj majtki.
laska się rozbiera, rozkłada nogi, a lekarz patrzy na c..ę, a ona cała czarna, pyta laski co ona taka czarna?
rano za węgiel płaciłam.
dwa zęby do roboty.
lekarz zrobił i mówi 200 zł piękna panno.
a laska do niego-Panie doktorze a może w naturze zapłacę.
lekarzyna patrzy,myśli niezła można wychrobotać, mówi dobra zdejmuj majtki.
laska się rozbiera, rozkłada nogi, a lekarz patrzy na c..ę, a ona cała czarna, pyta laski co ona taka czarna?
rano za węgiel płaciłam.
stary kowal stoi w kolejce w aptece,gość przed nim kupuje prezerwatywy
-poproszę o smaku truskawkowym,czekoladowym,malinowym, jabłkowym itd, itd!
-kowal nie zdzierżył i mówi do gościa, panie będziesz pan bzykał czy kompot gotował???
-poproszę o smaku truskawkowym,czekoladowym,malinowym, jabłkowym itd, itd!
-kowal nie zdzierżył i mówi do gościa, panie będziesz pan bzykał czy kompot gotował???
na moim grobie napiszcie "jak był żywy, to żył!"
-
graffic
Dara - trochę, żeby zadość czynić Twoim spostrzeżeniom w kwestii smaków...
Stara kowalowa naoglądała się "niemieckich filmów przyrodniczych" i strasznie nabrała ochoty na seks, a ponieważ często w filmach przewijał się motyw prezerwatyw smakowych postanowiła spróbować i namówić swojego starego do eksperymentu. Poszła do sex shopu i zakupiła całe opakowanie o różnych smakach. Przychodzi do domu i mówi do starego: - stary zakładaj - będziemy próbować
Stary kowal się rozebrał się, prawie gotowy stoi, a stara go cap, za małego i ciągnie, ciągnie... - w końcu przerywa i mówi: - to kondom o smaku serowo-cebulowym ! A kowal na to: głupia ! ja jeszcze niczego nie założyłem....
Stara kowalowa naoglądała się "niemieckich filmów przyrodniczych" i strasznie nabrała ochoty na seks, a ponieważ często w filmach przewijał się motyw prezerwatyw smakowych postanowiła spróbować i namówić swojego starego do eksperymentu. Poszła do sex shopu i zakupiła całe opakowanie o różnych smakach. Przychodzi do domu i mówi do starego: - stary zakładaj - będziemy próbować
Stary kowal się rozebrał się, prawie gotowy stoi, a stara go cap, za małego i ciągnie, ciągnie... - w końcu przerywa i mówi: - to kondom o smaku serowo-cebulowym ! A kowal na to: głupia ! ja jeszcze niczego nie założyłem....