Kuźnia BOBODAR
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Maćku, też miałem kiedyś 33 lata i jeszcze może bym coś dopisał do tego, ale to temat nie na te forum
Pogadamy za 20, o ile dociągnę
Jacku, a kto niedawno stwierdził względem swojej szefowej, cytuję: "z bestią się nie dyskutuje" ?

Panie MądralaJacek-Sz pisze:Zwolnij szefową lub podwójnym nelsonem sprowadź ją do parteru bo się kobita nie zna.![]()
Jacku, a kto niedawno stwierdził względem swojej szefowej, cytuję: "z bestią się nie dyskutuje" ?
Arkadi, źle czy dobrze, nie ważne, lubię Ciebie chłopie
No chyba, że dostajesz ponaglenia od komornika
Od pewnego czasu chwilowo zmieniłem profil na remontowo-budowlano-stolarski, przeto czasu brak na zabawę w kuźnię.
Ale żeby nie było be, to wczoraj ... pozamiatałem klepisko. I to dobre, przynajmniej o kowadło się oparłem
No chyba, że dostajesz ponaglenia od komornika
Od pewnego czasu chwilowo zmieniłem profil na remontowo-budowlano-stolarski, przeto czasu brak na zabawę w kuźnię.
Ale żeby nie było be, to wczoraj ... pozamiatałem klepisko. I to dobre, przynajmniej o kowadło się oparłem
-
graffic
- Grzegorz K.
- Administrator
Ha ha, Rafale, jestem w takich stosunkach z moją (nie zrozum tego opaczniegraffic pisze:coś czuje że wystartujemy w Legnicy na zawodach w małym teamie hahaha - zamiast tylko łazić (jak coś to pogadam z Twoją małżonką co by Ci dyspensę na te dwa dni dała)
Legnica ? Piszę się na Twój pomysł
-
graffic
-
graffic