szlifierka kątowa

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

krzesimir

Post autor: krzesimir » 13 maja 2015, 18:16

Krzysztof Assman, poprostu nie umieszczaj na forum zdjęć szlifierki bez osłony :P :mrgreen:

Jacek Sz, szacun i za prace na Twojej stronie i za tyle lat bez pękniętej tarczy :D
A o bhp to tak najczęściej na szkoleniu się myśli, później to różnie jest. Znam profesjonalistów, którzy balastują na krawędzi. Inni nigdy nie pozwalają sobie na to. Tak to już jest :D
Doświadczenie to coś co zdobywamy zaraz po tym jak było nam potrzebne ;-)

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 13 maja 2015, 18:33

Krzysztof Assman, A ja tam lubię, nawet bardzo lubię zdjęcia twojej roboty bo kiedy cofam się pamięcią bodajże rok wstecz to przed oczami mam listek, łapę smoka i pytania w kwestii utrzymania ognia w palenisku ;) . Dzisiaj widząc twoje prace, mało kto kojarzy niesamowity postęp umiejętności i wolę nie zastanawiać się nad tym jaką robotę tworzył będziesz za lat kilka :shock: . Dawaj fotki do galerii i nie pitol bo to dodatkowa motywacja do pracy no i zapewne inspiracja dla młodzieży. :)

Awatar użytkownika
Animal

Post autor: Animal » 13 maja 2015, 18:35

Jacek-Sz pisze:Dzięki za dobre słowo. :D Okucia meblowe wykonuję we własnym zakresie ale dopiero po otrzymaniu surowego mebla, który staram się wystylizować na stary lub coś na ten kształt. Zależnie od tego co tam sobie "stryjenka" wymyśli. :lol: :lol:
To że okucia sam robisz to wiedziałem nie wiedziałem czy to było okazjonalne czy we współpracy . Zresztą nie ważne rób to dalej bo jak nie to do piekła trafisz :evil: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 13 maja 2015, 18:42

Często po ośmiu godzinach kucia z łapy, zastanawiam się czy już w piekle nie jestem. :lol:

Krzysztof Assman

Post autor: Krzysztof Assman » 13 maja 2015, 18:48

Jacek-Sz, Kto będzie chciał to na www wejdzie i foty zobaczy :P A za tydzień można będzie o mnie poczytać w mini encyklopedii regionalnej .

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 13 maja 2015, 18:55

Super. Gratulacje. :) Podaj linka jak już artykuł będzie gotowy. :D

Krzysztof Assman

Post autor: Krzysztof Assman » 13 maja 2015, 19:01

No niestety , w formie książkowej .

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 13 maja 2015, 19:05

:roll: :roll: :roll: Szkoda, jednak z myśląc o budowaniu własnego wizerunku w sieci powinieneś zrobić skan i o ten artykuł rozbudować zawartość strony internetowej. :D

egojack1

Post autor: egojack1 » 13 maja 2015, 19:17

Na przypomnienie o zasadach BHP nie ma się co obruszać ani zżymać. One mogą się wydawać uciążliwe, niepotrzebne, głupie, ale zostały wypracowane niestety krwią, wypadkami i ogromem nieszczęść. Zaiste jak oglądam Wasze prace (Jacek, Krzysztof), czy czytam posty to naprawdę byłaby wielka szkoda gdyby Wam się coś stało. Uważajcie na siebie ;)

Awatar użytkownika
BANAN
arcyweteran forum
Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa

Post autor: BANAN » 13 maja 2015, 19:20

Jacek-Sz pisze:Często po ośmiu godzinach kucia z łapy, zastanawiam się czy już w piekle nie jestem. :lol:
Głupi ;) Więcej główkuj i goń młot do roboty. Młody jesteś, córkę musisz wychować :D
Kontakt 517355290

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 13 maja 2015, 19:21

egojack1, Dzięki za troskę :lol: . Również wychodzę z założenia iż zasady BHP to niemal rzecz święta jednak kolega jammo wspomniał coś na temat braku profesjonalizmu, a to jakoś nie pasowało mi do koncepcji braku osłony. :D

egojack1

Post autor: egojack1 » 13 maja 2015, 19:34

Jacek-Sz pisze:egojack1, Dzięki za troskę :lol: . Również wychodzę z założenia iż zasady BHP to niemal rzecz święta jednak kolega jammo wspomniał coś na temat braku profesjonalizmu, a to jakoś nie pasowało mi do koncepcji braku osłony. :D
Daruj, wybacz mu, być może nie znał Twojej twórczości, a może pewne rzeczy są dla Niego nierozłączne? 8)

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 13 maja 2015, 19:37

egojack1, Gdzie mieszkasz to na browar zalecę? :) :D

egojack1

Post autor: egojack1 » 13 maja 2015, 19:39

Jacek-Sz pisze:egojack1, Gdzie mieszkasz to na browar zalecę? :) :D
Toć przecież jest napisane R-sko czyli Radomsko. Zapraszam, u mnie dobrze się pije w ogrodzie ;)

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 13 maja 2015, 19:42

Dzięki ;) , Będę miał na uwadze i w razie bym jechał w twoim kierunku to dam znać i na jakąś szybką kawuśkę zalecę. :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „NARZĘDZIA - tools”