Wszystko na temat kowalskich mlotow pneumatycznych
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
Wszystko na temat kowalskich mlotow pneumatycznych
A nie blizej Grzegorz tu: http://tablica.pl/oferta/mlot-kowalski- ... 3c82402f9f
?
Taaa...to to cacko za 4 klocki,nic nie dalo sie stargowac
.Generalnie przed zakupem bylem dwa razy w jego starym domku-wtedy probowalem-przekulem facetowi z metr szescienny desek
.Jego historia jest taka,ze pracowal w Stoczni Szczecinskiej-odkuwali na nim matrycowo mlotki spawalnicze.Gosc mial uklady i kiedy likwidowali nasz wspanialy przemysl stoczniowy-za grosze wziol go do siebie wraz z innymi maszynami na zasadzie,ze moze sie przyda.Pacjent robi konstrukcje stalowe,wiec nie za bardzo z niego korzystal
.I cos w tym jest,ze glupi ma zawsze szczescie.....Pacjent wyrwal dobre miejsce w Stargardzie Szczecinskim i przenosi firme tam ze Szczecina.Postanowil pozbyc sie tego,co jest mu zbedne.Ma calkiem calkiem roznego szpeju na zbycie.Malo brakowalo a dorzucilby mi dwie ws-15 powiedzmy w srednim stanie za friko.Niestety jakis mojster,powiedzial,ze on bierze
.
Wybaczcie pisownie-francuska klavier
No dokladnie Jacek....wszystko w niej dziala....jakies posuwy automatyczne i inne cuda na kiju
podobno trzeba tylko cos podregulowac.Dla mnie nieprzydatna,bo to juz ciezka artyleria
Tam juz chyba mors 5 albo 6 .WS-15 to 2-jeczka i to w sam raz.Jak czegos cudacznego potrzebuje to sasiad ma tokarke i frezare.Wlasnie....bede musial dorobic do mlota kowadla,bo jakos tych oryginalnych szkoda mi ruszac
.
Nie Kuba,to nie WKA -w tamtej nie widac tak,,ordynarnie,, ssilnika....i bardziej,ze tak powiem skomplikowana....wiecej wajch i przelacznikow.Bardziej przypomina frezarke
Tamta bardziej jest podobna do tej ze zdjecia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.