Wszystko na temat kowalskich mlotow pneumatycznych
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Wszystko na temat kowalskich mlotow pneumatycznych
Wie ktos moze co to za ustrojstwo, poza tym oczywiscie,ze radziecki?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mlot sprezarkowy
http://allegro.pl/mlot-kowalski-do-kuci ... 32811.html
He he,tez widzialem.Facet wystawia go na allegro chyba od roku.Powiem tak:Jak nic nie bylo ciekawego to nic.Teraz jest okazja na mr-ka i to ustrojstwo tez jest do wziecia za 4 tysie i tez niedaleko
.Jest sens ladowac sie w sprezarkowca?Wiem,wiem.....zawsze jest sens-bo to sprezarkowiec.Tylko ciekawi mnie ta wlasnie ruska maszyna.....mozna jej zaufac Panowie?
Wybaczcie pisownie-francuska klavier
- Salaputro
- Administrator
- Kontakt:
No i co z tego, że ruska maszyneria...
Sprężarkowiec bardzo dobry odpowiednik MS 75. Mieliśmy okazję na takim pracować z Tomkiem i Yarem w kuźni u Siergieja w Ivanofrankowsku w maju i powiem Ci, że to bardzo zacny sprzęt - a jeśli faktycznie do wzięcia za 4K to z zamkniętymi oczyma i cmoknięciem w rękę.
Sprężarkowiec bardzo dobry odpowiednik MS 75. Mieliśmy okazję na takim pracować z Tomkiem i Yarem w kuźni u Siergieja w Ivanofrankowsku w maju i powiem Ci, że to bardzo zacny sprzęt - a jeśli faktycznie do wzięcia za 4K to z zamkniętymi oczyma i cmoknięciem w rękę.
Wlasnie sobie pogadalem z gosciem od tego ruskiego czolgu.Maszynka podobno oki,nawet dodatkowe klepadla ma do niej.Mozna regulowac uderzenie bijaka w sensie-uderzenie odchodzace-uderzenie ciagnace(do kowadla) no i automat.Waga prawie 4 tonki-to ciezszy od mra.Salaputro jak tam jest rozwiazany problem z szabota?Tak jak w ms czy szabota na stale z korpusem?
Salaputro zdradzil sie od kogo mozna ewentualne czesci wycyganic
Salaputro zdradzil sie od kogo mozna ewentualne czesci wycyganic