Jak będą skończone (zostało tylko nitowanie i paski na które muszę skórę kupić
Problem ze szlifowaniem.
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Witam!
Przesyłam zdjęcia łydek (zrobione w sobotę tydzień temu) wybaczcie, że tak późno wrzucam ale ten czas tak szybko leci...
No i kirys. Dziś jest już wykończony, ale wykończonego nie pokażę bo wstyd..
Wszystko szło pięknie ładnie, równanie, szlifowanie no i dopiero matowienie drucianką pokazało jak bardzo spaprałem robotę. Miałem poprawić, ale blacha 1,5 mm i już trochę szlifnięta więc boję się żeby dziury nie powychodziły

Przesyłam zdjęcia łydek (zrobione w sobotę tydzień temu) wybaczcie, że tak późno wrzucam ale ten czas tak szybko leci...
No i kirys. Dziś jest już wykończony, ale wykończonego nie pokażę bo wstyd..
Wszystko szło pięknie ładnie, równanie, szlifowanie no i dopiero matowienie drucianką pokazało jak bardzo spaprałem robotę. Miałem poprawić, ale blacha 1,5 mm i już trochę szlifnięta więc boję się żeby dziury nie powychodziły

Dzięki za dobre słowo
Zakuty łeb z niego nie będzie zadowolony bo chciał kirys do walki a to jest wersja próbna z st3 1,5mm więc do walki nie bardzo.
Dla zakutego łba dopiero blachę C45 muszę kupić i wtedy się zobaczy(gość chwilowo kasy nie ma więc się nie śpieszę). Ten kirys po zamontowaniu pasków pewnie na allegro wyląduje może ktoś na ozdobę weźmie
Dla zakutego łba dopiero blachę C45 muszę kupić i wtedy się zobaczy(gość chwilowo kasy nie ma więc się nie śpieszę). Ten kirys po zamontowaniu pasków pewnie na allegro wyląduje może ktoś na ozdobę weźmie
Mam pomysł. Napisz że to zbroja na larpa. Tam sie tłuką gumową bronią, to półtorówka w zupełności wystarczy. A do tego dzieciaki z kasa się w to bawią ( znajomy typek miał 2 zbroje z pcv po 3 koła za komplet ). Nie szczyp się , daj cene jaka cie interesuje. Takie zbroje chodzą drożej niż rymcerskie ( jak wiadomo, rymcerze to biedaki
) A stalowa to lans i rzadkość.
Ps. Poszukaj w sieci zdjęć z Orkonu.
Ps. Poszukaj w sieci zdjęć z Orkonu.