Witam Panowie oraz Panie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Witam Panowie oraz Panie
Z wykształcenia jestem geologiem,za "chlebem"wyjechałem w roku 2005,nie było z tego pieniędzy więc zmieniłem "zawód"-porobiłem certyfikaty spawalnicze.Jako spawacz,pracujący w naprawdę wielu ciekawych miejscach i krajach,miałem dużo do czynienia ze sztuką kowalską.Nie można jednak tułać się do końca życia.Postanowiłem moje doświadczenie,umiejętności(to się okaże :-) ) i środki-przekuć na coś co da mi frajdę i da mi "co włożyć do gara".Czemu nie spróbować samemu?.
Ps.Najważniejsze-P O Z D R A W I A M W S Z Y S T K I C H.
Ps.Najważniejsze-P O Z D R A W I A M W S Z Y S T K I C H.
Witaj harlem!Mam takie dziwne uczucie jak byśmy znali się od lat.Od długieeeeeego czasu przeglądam to forum jako gość.Miałem tę przyjemność, dość często czytać Twoje posty-to pewnie dlatego.Zresztą tyczy się to i innych aktywnych użytkowników i bywalców,których teraz i tutaj pozdrawiam.
Natomiast co do sedna sprawy-to właśnie ostatnimi czasy nie za bardzo zagłuszają.Jednostka jest w reorganizacji i su-22 m4 idą do Swidwina to znów wracają...tak w kółko.
Natomiast co do sedna sprawy-to właśnie ostatnimi czasy nie za bardzo zagłuszają.Jednostka jest w reorganizacji i su-22 m4 idą do Swidwina to znów wracają...tak w kółko.
Wybaczcie pisownie-francuska klavier