Praca miesiąca - dyskusja
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
graffic
Re: Praca miesiąca - dyskusja
Zwyczajowo - w ankiecie na prace miesiąca mozna oddać 1 glos - przy takiej frekwencji grudniowej zastanawiam sie czy nie dać możliwości oddania trzech głosów...
bo ciężko się zdecydować 
jeden chyba wystarczy, moze i wiecej glosujacych bedzie 
What man is a man who does not make the world better?
No nie wiem, mam dylemat i pewnie nie ja jeden ... ale reguły są określone i niema zmiłuj się 
Helga gratulacje.
Piękna praca i zasłużone pierwsze miejsce . 
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Gratulacje dla zwycięzcy
poproszę o adres do wysyłki nagrody.
Kontakt 517355290
Gratuluję... Ciężko było się zdecydować tym razem... bo osobiste preferencje to jedno a ilość pracy i kunszt wykonanania wszsytkich prac to drugie... brakuje głosów i kategorii prac
.
raz jeszcze gratuluję
Przy pracy roku będzie chociaż więcej głosów
raz jeszcze gratuluję
Przy pracy roku będzie chociaż więcej głosów
-
graffic
Gratulacje dla kolegi Helgi za wygraną edycję grudniową i dla wszystkich pozostałych uczestników
- bardzo mnie ucieszyła frekwencja i różnorodność tematyczna
zgodnie z moją deklaracją - zwycięzcy w konkursie (praca stricto kowalska, minimum 4 uczestników) przekażę nagrodę w wysokości 300 pln lub jej równoważnik (do ustalenia z zainteresowanym) - gratuluję jeszcze raz
i jak zawsze zachęcam do udziału w konkursach na pracę miesiąca wszystkich użytkowników forum - to jest miejsce gdzie możemy pokazać się z jak najlepszej strony
zachęcam !!!!
zgodnie z moją deklaracją - zwycięzcy w konkursie (praca stricto kowalska, minimum 4 uczestników) przekażę nagrodę w wysokości 300 pln lub jej równoważnik (do ustalenia z zainteresowanym) - gratuluję jeszcze raz
i jak zawsze zachęcam do udziału w konkursach na pracę miesiąca wszystkich użytkowników forum - to jest miejsce gdzie możemy pokazać się z jak najlepszej strony
Fajne prace ,król jest jeden,pewnikiem zaważył artystyczny rzeźbiarski charakter .Gratuluję warsztatu no i tego oka
Gratuluję zwycięstwa
choć przyznam, że głosowałem na inną pracę 
Grarulacje! Baaaardzo mi się podoba ta rzeźba. To jest dzieło sztuki. NA tego konia stawiałem
Choć i przybornik mi się podoba, a kapliczka wymiata jeśli chodzi o kunszt i cierpliwość. Sam cieszę się z własnego, pierwszego (no ex aequo) miejsca od końca ;-P
A! I chyba nigdy nie było takiej liczby głosów
A! I chyba nigdy nie było takiej liczby głosów
Demokracja - tyrania większości nad mniejszością.
Helga gratulacje! Gdy dałeś swoją pracę do konkursu - wiedziałem kto będzie zwycięzcą! 
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
- Helga ten-door
Bardzo dziękuję wszystkim za dobre słowo,oraz za liczne uczestnictwo w konkursie.
Obiecuje że na przyszłość będę starał się jeszcze bardziej.Wszak to zabawa tylko.
Taka fraszka ,iskierka ,ot zwykła igraszka.
Zachęcam również młodzież (tą starszą i młodszą )do ćwiczeń wszelkich z żelazem w roli głównej.Sen jest spokojniejszy jak się człowiek urobi do kostek . . Dobrych materiałów jest na forum bez liku.tylko zawziętym trzeba być kulson jego mać. A nie, gonić chińczyka i tylko marudzić.
Pzdr.
Obiecuje że na przyszłość będę starał się jeszcze bardziej.Wszak to zabawa tylko.
Taka fraszka ,iskierka ,ot zwykła igraszka.
Zachęcam również młodzież (tą starszą i młodszą )do ćwiczeń wszelkich z żelazem w roli głównej.Sen jest spokojniejszy jak się człowiek urobi do kostek . . Dobrych materiałów jest na forum bez liku.tylko zawziętym trzeba być kulson jego mać. A nie, gonić chińczyka i tylko marudzić.
Pzdr.
Co najwyżej ślusarz,
Helga gratuluję 
-
graffic
informacyjnie - ankiety na prace roku są "przyklejone" - tym samym zawsze będą na początku strony