Dzień dobry wszystkim.
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Dzień dobry wszystkim.
Dzień dobry.
Nazywam się Przemek i niedawno zacząłem interesować się kowalstwem pod kątem relaks/rozrywka. Wybrałem się w Warszawie do Muzeum Kowalstwa gdzie miałem okazję z pomocą Pana, który tam pracuje coś nawet wykuć (plik dołączam mam taką nadzieję).
Mam też na wstępie pytanie. Czy szanowni forumowicze jesteście w stanie polecić jakieś miejsce w Warszawie bądź w okolicy aby móc próbować się dalej? Czytałem już nieco to forum, widziałem porady jak zaczynać próbować samemu ale mieszkanie w bloku właściwie mi to uniemożliwia.
Pozdrawiam
Przemysław Bielec
Nazywam się Przemek i niedawno zacząłem interesować się kowalstwem pod kątem relaks/rozrywka. Wybrałem się w Warszawie do Muzeum Kowalstwa gdzie miałem okazję z pomocą Pana, który tam pracuje coś nawet wykuć (plik dołączam mam taką nadzieję).
Mam też na wstępie pytanie. Czy szanowni forumowicze jesteście w stanie polecić jakieś miejsce w Warszawie bądź w okolicy aby móc próbować się dalej? Czytałem już nieco to forum, widziałem porady jak zaczynać próbować samemu ale mieszkanie w bloku właściwie mi to uniemożliwia.
Pozdrawiam
Przemysław Bielec
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
graffic
Re: Dzień dobry wszystkim.
... gdybys był z Wrocławia ... to pewnie coś by się dało załatwić... ale Wawa - nie - w każdym razie witamy 
Serwus 
Cześć.
Witaj na forum.
Śledź wątek "spotkania w kuźni kurpiowskiej". To nie tak daleko od Warszawy.
Śledź wątek "spotkania w kuźni kurpiowskiej". To nie tak daleko od Warszawy.
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali