Pierwsze zlecenia
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Pierwsze zlecenia
Tak się przyglądam, no i masz rację trochę śmiesznie to wygląda. Jak kolega by to wykonał
Wstaw skrzynkę do pracy miesiąca. Masz szansę na dobre miejsce. 
Latarnia ogrodowa jeszcze w trakcie pracy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak wygląda lampion po skończeniu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2016, 09:24 przez Brona, łącznie zmieniany 1 raz.
Dałbyś większą fotkę co by się człowiek mógł w szczegóły zagłębić. Ogólnie z tej perspektywy praca całkiem ciekawa.
Zobacz teraz 
Gdyby stryjenka następną lampę z lekka ponitowała, a mniej spawała to by styryjence większa była chwała. Ogólnie całkiem to ładnie wykonałeś.
Szybki jakieś będziesz wstawiał?.
Jak tak to jak ta latarnia się otwiera aby świecę wstawić?.
Jak tak to jak ta latarnia się otwiera aby świecę wstawić?.
Przyjrzyj się dobrze a szyby zobaczysz. Podstawa jest oddzielnie, jak dzwigniesz lampion to podstawa zostaje na ziemi.
Tak szyby są są silikonie. Robiłem to pierwszy raz i pierwsze 3 szyby wstawiłem na brązowym silikonie wyglądało to strasznie, jak się zorientowałem to było już za późno i musiałem stłuc szyby wszystko wyczyścić pomalować jeszcze raz, zdzierając brązowy silikon zdarłem też farbę no i teraz szyby są na bezbarwnym
Rzeczywiście na monitorze widać wyraźniej niż na telefonie że szyby są.
Pytałem o otwieranie ponieważ myślałem że kółko jest do powieszenia a nie do podnoszenia kopuły.
Pytałem o otwieranie ponieważ myślałem że kółko jest do powieszenia a nie do podnoszenia kopuły.
-
egojack1
Brona mogłeś zrobić jakieś mocowanie czy zamykanie tej podstawy i wtedy byłaby uniwersalność, jako lampion i jako latarnia wisząca.