Praca miesiąca - dyskusja
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
graffic
Re: Praca miesiąca - dyskusja
hmmm żądasz zaangażowania czasowego od innych a sam odmawiasz...... w sumie nie wiem co na to odpowiedzieć
-
egojack1
Nic od nikogo nie żądam, co najwyżej proponuję.
Chyba rozumiesz, że nie mogę wziąć tej funkcji po tym, jak sam zaproponowałem, aby kto inny może przejął ją od Druida, wyglądałoby to tak, jakbym ja chciał go tej funkcji pozbawić dla siebie.
Może u Druida się poprawi czasowo i nie będzie potrzeby zmian.
Chyba rozumiesz, że nie mogę wziąć tej funkcji po tym, jak sam zaproponowałem, aby kto inny może przejął ją od Druida, wyglądałoby to tak, jakbym ja chciał go tej funkcji pozbawić dla siebie.
Może u Druida się poprawi czasowo i nie będzie potrzeby zmian.
Skoro konkurs miesiąca polega na oddaniu głosu to nie widzę przeszkód by i w powyższej kwestii zorganizować małe głosowanko. Osobiście przychylam się do opinii Rafała odnośnie twojej osoby Jacku.
-
graffic
Ego - ale ja poważnie uważam, że przy Twoim zaangażowaniu było by to dobre dla FK - ostatecznie, to dwie czynności w miesiącu (powołanie konkursu i ankieta)
poza tym chyba nikomu nie przyszło do głowy wiązać Twojego pomysłu z faktem chęci "wygryzienia" Druida z funkcji... jesteś zaangażowany, jesteś codziennie, i pewnie nie mniej niż 0,5 godzinny poświęcasz FK średnio na dobę - więc z mojej strony to głos jak najbardziej racjonalny, poza tym to nie jest funkcja dożywotnia
poza tym chyba nikomu nie przyszło do głowy wiązać Twojego pomysłu z faktem chęci "wygryzienia" Druida z funkcji... jesteś zaangażowany, jesteś codziennie, i pewnie nie mniej niż 0,5 godzinny poświęcasz FK średnio na dobę - więc z mojej strony to głos jak najbardziej racjonalny, poza tym to nie jest funkcja dożywotnia
Jacek chyba delikatnie uniósł się honorem i w zaistniałej sytuacji to zrozumiałe, jednak gdyby Druid nie ogarniał tematu przez dłuższy okres czasu to siłą rzeczy Jacek sprawdzi się w roli moderatora konkursu.
-
egojack1
Nie uniosłem się, siedzę sobie spokojnie, nie lewituję
.
Identycznie każdy z Was może to robić, jesteście systematycznie dwa razy dziennie na forum, do południa i na wieczór (no graffic w weekendy może nieco rzadziej), inteligentni, zaangażowani, dobrzy fachowcy, mam dalej argumentować? Nic Wam nie brakuje
. Jeśli o mnie chodzi rzekłem jak wyżej.
Identycznie każdy z Was może to robić, jesteście systematycznie dwa razy dziennie na forum, do południa i na wieczór (no graffic w weekendy może nieco rzadziej), inteligentni, zaangażowani, dobrzy fachowcy, mam dalej argumentować? Nic Wam nie brakuje
Egojack1, żeś uparty
Argumenty kolegów są jak najbardziej na miejscu i nie do pod-wa-że-nia.
Spróbuj, chociaż na jakiś czas, wiem, że ogarniesz temat małym palcem
Spróbuj, chociaż na jakiś czas, wiem, że ogarniesz temat małym palcem
-
graffic
Maciej
- zrobiłeś to ! (ad wrzucenia bramy do konkursu) i bardzo dobrze
wrzuć teraz detale - bo na telefonie słabo się to oglądało
wrzuć teraz detale - bo na telefonie słabo się to oglądało
-
graffic
Banan - miesiąc się nie skończył
- jeszcze koledzy mają szansę 
Chyba że wieżę Eiffla 1:1 wyklepiągraffic pisze:Banan - miesiąc się nie skończył- jeszcze koledzy mają szansę
-
egojack1
Tzn , że jak praca większa gabarytowo, to ma większe szanse w konkursie?
A kto tak powiedział?egojack1 pisze:Tzn , że jak praca większa gabarytowo, to ma większe szanse w konkursie?
Myślę że każdy ma równe szanse, tym bardziej że każda jest inna tematycznie, a głosujący też mają swoje ulubione style