Praca miesiąca - dyskusja
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Praca miesiąca - dyskusja
ale to chyba szef forum musi to umieścić bo ja nie wiem jak to zrobić.
-
egojack1
Admin Forum to robi.mikador pisze:ale to chyba szef forum musi to umieścić bo ja nie wiem jak to zrobić.
"Lol czyń swoją powinność
"
Lol to nazwa użytkownika ;D
Lol to nazwa użytkownika ;D
Klep, klep, a coś wyklepiesz xD
Spoko zdjęcia umieszczone, VikingArt no problem z filmikiem był by taki ze ciężko by go umieścić na górze forum
Filmik z chęcią zobaczymy ale w konkursie wolał bym jednak zdjęcia mieć
Co do powinności to wrzucanie tych fotek leży w mojej kwestii i wybaczcie opóźnienia, trochę zagoniony jestem ostatnio.
Upss, coś znika i się pojawia. 
Wydaje mi się, że to problem z plikami na zewnętrznym serwerze. Nawet z tematu konkursowego znikają.
Filmik też powinien działać mamy w końcu BBcode flasch, ale gwarancji nie daje bo nie sprawdzałemDruid pisze:Spoko zdjęcia umieszczone, VikingArt no problem z filmikiem był by taki ze ciężko by go umieścić na górze forumFilmik z chęcią zobaczymy ale w konkursie wolał bym jednak zdjęcia mieć
Co do powinności to wrzucanie tych fotek leży w mojej kwestii i wybaczcie opóźnienia, trochę zagoniony jestem ostatnio.
-
VikingArt
Spoko zawsze mogę zrobić tak że film wrzucę osobno w temacie do podglądniecia a pracę gotową cynkę 3 zdjęcia i już. ale w tym miesiącu mam inną skończoną kowalsko/płatnerską robotę którą mogę wrzucić.
-
egojack1
W tym miesiącu obrodziło pracami w konkursie, tematyka urozmaicona, a może jeszcze Kuba2 coś pyknie, nieraz lubi zrobić i pokazać fajną robotę.
kuba2 jest w delegacji i do końca marca nic nie zrobi pozdrawiam wszystkich mam rozpoczętą bramę japońską

W lutym, proszę o prawo oddania kilku głosów.
Nie mogę się zdecydować !!!

Nie mogę się zdecydować !!!
Kowmal, nie tylko ty masz dylemat. Prace na wysokim poziomie i czego się nie spodziewałem zbyt szybko, kolega Brona pomimo młodego wieku błysnął ciekawą skrzynką na smsy. 
Brona gratulacje. Pochwal się ile masz lat, a będzie to motywacja dla tych, którzy dopiero zaczynają. No tak, przecież ty też dopiero zaczynasz nie licząc tych kilku drobnych robót wykonanych z gotowców. Tak czy siak praca cieszy oko. 
Jacku dużo musiałeś się nagadać. A jak by nie ty to dalej siedziały by mi gotowce w głowie, myślę że teraz będzie tylko lepiej. Lat mam od jutra 19
Kiedy będzie ta zmiana zdjęcia na stronie forum bo czas ucieka ?

Kiedy będzie ta zmiana zdjęcia na stronie forum bo czas ucieka ?
Brona, przyjmij gratulacje
Nie wstyd polec z takiej ręki