zaraz wklejam na forum nożowniczym informacje o imprezie
Swołowo 2013 <9-11 sierpnia>
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Tak z ciekawości bo się zastanawiam nad wizytą
jeśli jestem wogóle mile widziany to się zapytam przy jakiej ulicy w Swałowie to będzie, gdzie i dokladnie kiedy (11 sierpnia tak?) Jeśli dobrze mi się sprawy w najbliższym czasie poukładają to może mółbym przywieżć palenisko koksowe (pod warunkiem że jest na miejscu prąd bo suszarka jako nadmuch
), niewielkie kowadło jednorożne 30kg, młotek 1.5kg, 2 pary kleszczy (które muszę dopiero zrobić), młot 8kg, worek koksu i cegiełki szamotowe w zestawie do paleniska. I to wszystko fiatem seicento 450 km
razem z ojcem bym przyjechał jeśli już bo mam 14 lat a sam wolę nie ryzykować wyjazdu samochodem
. Jest jakaś szansa na nocleg chociażby w namiocie? 
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
Eeeeeh młody człowieku... W stosownym czasie podam na forum swój numer telefonu. Poza tym bez zgody i wiedzy organizatora miałbyś pewien problem z rozstawieniem sprzętu czy nawet wejściem na teren warsztatów.
Skoro się zdecydowałeś musisz pamiętać że:
- musisz mieć okulary ochronne, fartuch i rękawice
- poinformuj tatę że bierze za ciebie pełną odpowiedzialność w czasie trwania imprezy. Przygotuję stosowne oświadczenie, które będzie musiał mi podpisać.
- Jeżeli wydłubiesz sobie oko, poparzysz się lub stanie się cokolwiek innego, organizator nie bierze za to odpowiedzialności.
- Nieletni nie mają również możliwości picia napojów alkoholowych.
Niezastosowanie się do powyższych skutkuje natychmiastowym wydaleniem z imprezy.
Skoro się zdecydowałeś musisz pamiętać że:
- musisz mieć okulary ochronne, fartuch i rękawice
- poinformuj tatę że bierze za ciebie pełną odpowiedzialność w czasie trwania imprezy. Przygotuję stosowne oświadczenie, które będzie musiał mi podpisać.
- Jeżeli wydłubiesz sobie oko, poparzysz się lub stanie się cokolwiek innego, organizator nie bierze za to odpowiedzialności.
- Nieletni nie mają również możliwości picia napojów alkoholowych.
Niezastosowanie się do powyższych skutkuje natychmiastowym wydaleniem z imprezy.

- Grzegorz K.
- Administrator