Kilka detali i sposoby łączenia elementów
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Helga ten-door
- Grzegorz K.
- Administrator
Panowie i Panie trzymajmy poziom dyskusji tak jak Helga trzyma poziom swoich prac. Proponuję aby punktem wyjścia było odejście od Polskiej tradycji lania po mordzie za złe spojrzenie, a przyjęcie (przynajmniej tu na forum) że piszący ma mimo wszystko dobre intencje, a jeżeli coś jest nie jasne (przekaz niewerbalny ma swoje minusy i często gubimy kontekst) to można przecież zwyczajnie zapytać - "co szanowny kolega/koleżanka był uprzejmy mieć na myśli pisząc.... ? Bo zaiste nie wiem czy w mordę lać czy niezrozumienie owego wywodu na karb swej ułomności zrzucić.". Ja osobiście staram się zakłądać pozytywne intencje, oczywiście nie zawsze mi się udaje.
Nie śledziłem dwa dni tego wątku więc mogło mi coś umknąć, dlatego jeżeli strzelam za mocno to przepraszam. Proszę jednak powyższe potraktować jako pewną wskazówkę, która powinno poprawić jakość komunikacji na Forum.
Przepraszam najmocniej za offtop. Proszę powstrzymać się od dalszych komentarzy, przypisów, cytatów czy też dygresji. Dziękuję.
Nie śledziłem dwa dni tego wątku więc mogło mi coś umknąć, dlatego jeżeli strzelam za mocno to przepraszam. Proszę jednak powyższe potraktować jako pewną wskazówkę, która powinno poprawić jakość komunikacji na Forum.
Przepraszam najmocniej za offtop. Proszę powstrzymać się od dalszych komentarzy, przypisów, cytatów czy też dygresji. Dziękuję.

- Helga ten-door
- Helga ten-door
Mówisz o tych kilku widocznych spawach? Niedawno byłem w Świętej lipce i w klasztorze znajduje się brama https://www.google.pl/search?q=brama+w+ ... =637&dpr=1 Niestety posmarkana elektrodami w kilkudziesięciu miejscach. Konserwator zabytków powinien obciążyć kosztami naprawy specjalistów jak również proboszcza, który pozwolił na tego typu manewry.
- Dziad Kowalski
Czy czuję się urażony za Helgę? Nie jestem co najwyżej zniesmaczony, jak słusznie zauważyłaś trudno znaleźć kogoś kto czegoś nauczy (autorytet, mistrz) zwłaszcza w dzisiejszych czasach w których to autorytety i mistrzowie są plastikowi i kreowani przez marketing. Czuję się zniesmaczony, ponieważ mam poczucie obrony autorytetu. To temat czysto techniczny, a Ty tu odpalasz się o stylach. Byłem już świadkiem na tym forum, jak ludzie na poziomie zostali skrytykowani, wprowadzeni w głupie dyskusje i w końcu się wycofali z aktywności, w myśl zasady nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Nie twierdzę, że jest tak w tym przypadku, ale dmucham na zimne...jak to się mówiMagda pisze:Ostatnio jedyną osobą na forum od której można się coś nauczyć jest Helga. Nie prezentuje nowo odkrytej Ameryki, tylko fajne zestawienia "historycznych" motywów, połączeń itd. Zresztą jak i w temacie , to nie galeria i nie wzory zastrzeżone.
Że co Steel ? nie można pogadać o wzorach? Czujesz się urażony w imieniu Helgi?
A o smrodzie - to ripostę sobie odpuszczę...
Ps: Post po 48h przepadnie, SERDECZNIE PROSZĘ usunąć resztę nie w temacie.
- Helga ten-door
- Helga ten-door
Nigdy nie pokazuję prototypów ,ale kilku użytkowników forum prosiło mnie o to.
A że Święta i Nowy Rok to proszę bardzo.
Liście-- blacha 3mm.
No i najlepsze życzenia noworoczne dla wszystkich.
Samych życiowych sukcesów życzę w 2014 r.
A że Święta i Nowy Rok to proszę bardzo.
Liście-- blacha 3mm.
No i najlepsze życzenia noworoczne dla wszystkich.
Samych życiowych sukcesów życzę w 2014 r.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.