Ściepa Narodowa
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Michal1987
Chłopaki nie róbcie problemów w świecie nie ma nic za darmo każdy z nas poświęca swój czas (a czas to kasa )będąc na forum, jest na forum by pomagać innym by się sam czegoś nauczyć a wy teraz robicie wielki szum że płacić trzeba żałosne
, zamiast z wielką radością przelać te kilka złoty i być zadowolonym że razem coś tworzymy. 
- Grzegorz K.
- Administrator
"Nacisku nikt na Ciebie nie wywiera. Jak idziesz z kumplami "na wódkę" to tez się dokładasz nie? "
Jedni się dorzucają, a inni patrzą żeby się napić na "krzywy ryj"
Ja ostatniej zbiórki nie zauważyłem bo w tym czasie nie patrzyłem na forum.
Teraz też nie wchodzę to nie wiedziałem i bym nie zapłacił. Dobrze, że mi dano znać.
Powinniśmy wysłać maila z informacją do każdego użytkownika forum.
Ja ostatniej zbiórki nie zauważyłem bo w tym czasie nie patrzyłem na forum.
Teraz też nie wchodzę to nie wiedziałem i bym nie zapłacił. Dobrze, że mi dano znać.
Powinniśmy wysłać maila z informacją do każdego użytkownika forum.
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
-
Marcin Kowal
witam wszystkich.
czytam niektóre posty i ręce "mi opadają" - trzeba opłacić serwer to trzeba zapłacić i sciepę trza zrobić
.
Forum Kowalskie według mnie jest z nielicznych komórek która zrzesza kowali i pasjonatów kowalstwa z całej polski jeszcze dzięki bogu bez składek.
Wejdą składki, pieniądze to zaczną sie 'jaja'
Podajcie nr konta ja wpłacam.
kiedyś pewien człowiek powiedział mi ze ludzie "Ognia są ludźmi serca" - i ja temu hołduje i takich spotykam na swojej drodze wiec bądźmy ...
Pozdrawiam wszystkich.
czytam niektóre posty i ręce "mi opadają" - trzeba opłacić serwer to trzeba zapłacić i sciepę trza zrobić
Forum Kowalskie według mnie jest z nielicznych komórek która zrzesza kowali i pasjonatów kowalstwa z całej polski jeszcze dzięki bogu bez składek.
Wejdą składki, pieniądze to zaczną sie 'jaja'
Podajcie nr konta ja wpłacam.
kiedyś pewien człowiek powiedział mi ze ludzie "Ognia są ludźmi serca" - i ja temu hołduje i takich spotykam na swojej drodze wiec bądźmy ...
Pozdrawiam wszystkich.
Podoba mi sie porównanie obecnej sytuacji z piciem wódki na krzywy ryj, bee porażka i wstyd
Sam obecnie nie zagladam tutaj często, ale wiem ze są ludzie od których dostalem pomoc (materialna i merytoryczną ) i na których mozna liczyć. Warto dbac o miejsce, które łączy wspaniałych ludzi!
Sprawę duzych zdjec juz kiedys poruszylem w jakims temacie..
Mysle, ze należy podać oficjalnie nr konta, zeby mężczyźni z wezem i z jajami mogli zrobic co nalezy
Sam obecnie nie zagladam tutaj często, ale wiem ze są ludzie od których dostalem pomoc (materialna i merytoryczną ) i na których mozna liczyć. Warto dbac o miejsce, które łączy wspaniałych ludzi!
Sprawę duzych zdjec juz kiedys poruszylem w jakims temacie..
Mysle, ze należy podać oficjalnie nr konta, zeby mężczyźni z wezem i z jajami mogli zrobic co nalezy
Człowiek został stworzony przez miłość, dlatego ona tak bardzo go pociąga. J.M.Vianey
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator