SZKOLENIE DLA KOWALI

Sprawy bieżące

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
Grzegorz K.
Administrator

SZKOLENIE DLA KOWALI

Post autor: Grzegorz K. » 08 paź 2014, 21:05

Kolega Marcin z Koszalina poprosił mnie o zamieszczenie bardzo ciekawej informacji.

Cytuję:

Witam wszystkich kowali :)

Szkolenie;

Od kilku lat drążyłem temat zorganizowania takiego szkolenia, aby podnieść poziom wiedzy i umiejętności szerokiego grona kowali w temacie sprzedaży ( jednak bez skutecznie :)

Obecnie jestem po rozmowach zorganizowania takowego szkolenia, otrzymałem właśnie ofertę do przeanalizowania.
Odnośnie finansowania szkolenia to poszukam - poszukajmy środków lub każdy chętny zapłaci za siebie.
Temat do przeanalizowania, termin szkolenia proponował bym na styczeń, luty, marzec,wczesną wiosną kiedy jeszcze nie ma 'szału" :) a zdobytą wiedze będzie można wykorzystywać już wiosną :)

w razie potrzeby czy rozwiania :) wątpliwości proszę o kontakt KUŹNIA" Tradycja i Sztuka www.kowalstwo-koszalin.pl; ale-kowal@wp.pl, tel. 605-359-218

W załączeniu przesyłam propozycję szkolenia.Program szkolenia opracowany i dostosowany do potrzeb kowali i nastawiony na sprzedaż wyrobów kowalskich i promocji tego rzemiosła.
Proszę dokładnie przeczytać załączoną ofertę szkolenia.Szkolenie byłoby w formie zamkniętej, wyłącznie dla tego środowiska.
Szkolenie przeznaczone jest dla osób między innymi którzy pięknie wykonują różne wyroby kowalskie, a mają problem aby je sprzedać i wziąć godziwe wynagrodzenie za swoją pracę.
Również osoby które chcą podnieść swoją wiedzę i umiejętności w kontaktach z klientem.
Generalnie chodzi oto jak się zaprezentować -sprzedać klientowi (np. pierwsze wrażenie)
-przedstawić w odpowiedni sposób swoją ofertę aby klient podjął odpowiednią decyzję :)
- doprowadzić do tego aby kupił twój wyrób lub usługę.
- poprawiać skutecznie swoją pozycje na rynku itp.

Pokazy w Warszawie -Barbakan Rzemiosł

Mianowicie przez 39 dni od 28.11 do 6.01.2015 roku będę robił pokazy kowalstwa na starym mieście w Warszawie na imprezie jaką będzie - Barbakan Rzemiosł

Gdyby ktoś był zainteresowany wstawieniem mi jakichś prac do sprzedaży to bardzo proszę.

Można również przyjechać na dzień czy dwa i pohandlować lub pokuć- zapraszam.

Niestety nocleg trzeba zorganizować sobie we własnym zakresie.

Kalendarz;

Jeszcze temat KALENDARZA 2015 r - jest już okolo 8 chętnych proszę się decydować do końca października .
Obrazek

Marcin Kowal

Post autor: Marcin Kowal » 09 paź 2014, 10:57

- dla zainteresowanych szkoleniem prześlę ofertę w formacie PDF.

ODPOWIEDZ

Wróć do „OGŁOSZENIA - announcements”