Cytuję:
Witam wszystkich kowali
Szkolenie;
Od kilku lat drążyłem temat zorganizowania takiego szkolenia, aby podnieść poziom wiedzy i umiejętności szerokiego grona kowali w temacie sprzedaży ( jednak bez skutecznie
Obecnie jestem po rozmowach zorganizowania takowego szkolenia, otrzymałem właśnie ofertę do przeanalizowania.
Odnośnie finansowania szkolenia to poszukam - poszukajmy środków lub każdy chętny zapłaci za siebie.
Temat do przeanalizowania, termin szkolenia proponował bym na styczeń, luty, marzec,wczesną wiosną kiedy jeszcze nie ma 'szału"
w razie potrzeby czy rozwiania
W załączeniu przesyłam propozycję szkolenia.Program szkolenia opracowany i dostosowany do potrzeb kowali i nastawiony na sprzedaż wyrobów kowalskich i promocji tego rzemiosła.
Proszę dokładnie przeczytać załączoną ofertę szkolenia.Szkolenie byłoby w formie zamkniętej, wyłącznie dla tego środowiska.
Szkolenie przeznaczone jest dla osób między innymi którzy pięknie wykonują różne wyroby kowalskie, a mają problem aby je sprzedać i wziąć godziwe wynagrodzenie za swoją pracę.
Również osoby które chcą podnieść swoją wiedzę i umiejętności w kontaktach z klientem.
Generalnie chodzi oto jak się zaprezentować -sprzedać klientowi (np. pierwsze wrażenie)
-przedstawić w odpowiedni sposób swoją ofertę aby klient podjął odpowiednią decyzję
- doprowadzić do tego aby kupił twój wyrób lub usługę.
- poprawiać skutecznie swoją pozycje na rynku itp.
Pokazy w Warszawie -Barbakan Rzemiosł
Mianowicie przez 39 dni od 28.11 do 6.01.2015 roku będę robił pokazy kowalstwa na starym mieście w Warszawie na imprezie jaką będzie - Barbakan Rzemiosł
Gdyby ktoś był zainteresowany wstawieniem mi jakichś prac do sprzedaży to bardzo proszę.
Można również przyjechać na dzień czy dwa i pohandlować lub pokuć- zapraszam.
Niestety nocleg trzeba zorganizować sobie we własnym zakresie.
Kalendarz;
Jeszcze temat KALENDARZA 2015 r - jest już okolo 8 chętnych proszę się decydować do końca października .