Walcarka ala Młot Kowalski co sądzicie o tym urządzonku
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
tussi, Widziąłem ją na knivesach
Młot jakby nie patrzeć ma szersze zastosowanie . Przez myśl nawet przemknęło mi by zafundować sobie taką gdy tylko Kuba zaczął ją robić, Ale po za walcowaniem materiału na nożyki dla szlifiero- knifemakerów, nie widzę szerszego zastosowania. Częściej by u mnie stała niż była w użyciu 
Kontakt 517355290
-
Krzysztof Assman
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Ten ktoś, to kolega, który założył ten temat. Nie wiem czy zauważyłeś, ale on nie wypowiada się negatywnie na temat Twoich wynalazków, a nie są one wolne od wadKuba pisze:no popatrz na to co ten ktos z linka robi i tasmowki jak to jest wykonane to jakis calkowity partacz nie warto patrzec na jego prace wiec przestrzegam wszystkich przed tym gosciem z aukcji
Kontakt 517355290
- Jacenty
- weteran forum
- Kontakt:
Podczas czytania pierwszego postu w tym dziale załapałem, że gość sprzedaje, a te tendencyjne pytania to dobra ściema. Kuba również na to wpadł i puściły mu nerwy chcąc człowieka zdemaskować. Wiem bo wczoraj pisaliśmy o tym na PW. 
Ostatnio zmieniony 16 lut 2015, 11:16 przez Jacenty, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jacenty
- weteran forum
- Kontakt:
Jestem pewien, że gdyby kolega przeczytał regulamin, przeszedł przez dział przedstaw się, napisał kilka mniej znaczących postów w różnych działach i wrzucił coś w dziale targ lub ogłoszenia to nikt nie miałby za złe chęci upchnięcia kilku ciekawych maszyn bo jak wiadomo, czasy ciężkie i ludzie szukają możliwości zarobkowania w wielu miejscach. Wydaje mi się również że nikt nie lubi zagrywek polegających na kręceniu, głupich tłumaczeniach i robieniu z kogoś idioty bo brudny kowal to robol, ale idiota i kiedy ktoś nawija na uszy makaron to ciężko zachować się z godnością i przyjmować bzdety na klatę.