Witam Wszystkich
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Witam Wszystkich
Witajcie chce zacząć przygode z kowalstwem 
Re: Witam Wszystkich
Cześć, napisz coś więcej o sobie. W jakim jesteś wieku (no mniej więcej), co robisz na co dzień i czy kowalstwo to pomysł na życie czy hobby?
A może jesteś kobietą? Mało tu nas
A może jesteś kobietą? Mało tu nas
Przepraszam, nie wiedziałem jak na tutaj wstawiać posty, w każdym razie jestem licealistą w klasie maturalnej
i chciałem się zapytać czy kowalstwo jako Hobby ma w ogóle sens... Mam na myśli to że zawód moich marzeń nie jest z tym związany jedynie od dziecka chciałem robić jakieś nożyki miecze itp. Stąd moje pytanie... Czy to ma sens czy porzucić to marzenie???
Hobby wcale nie musi być związane z zawodem, i ma sens, bo pozwala poszerzać horyzonty.
Cześć.
Cześć.
Cześć. Ma sens. To wiele umiejętności z różnych dziedzin ( wyrywanie zębów, warzenie piwa ), a nie wiesz kiedy się przydadzą. 
Cześć 
Witaj na forum .Nie zastanawiaj się tylko zbieraj sprzęt i szukaj miejscówki na kużnię .
Cześć 
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie.
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
-
Bartosz T.
Witaj
każde hobby ma sens. Ja jestem technikiem budownictwa ogólnego, pracuję jako operator maszyn specjalnych, a w wolnym czasie gdy nie bawię dzieciaków pizgam młotkiem. Wszystko ma sens. Trzeba to lubić 
Uczciwa praca brudzi ręce, nieuczciwa sumienie..
Słowa dziadka Józka
Słowa dziadka Józka