Witam, zajmuje się głównie wykonaniem i montażem balustrad, wiem że nie ma to zbyt wiele wspólnego z prawdziwym kowalstwem, ale trochę czytałem na tym forum i widzę że jest tu dużo ludzi doświadczonych w temacie.
Mój problem a raczej pytanie jest następujące, czy ktoś zna jakieś sprawdzone sposoby lub ma jakieś pomysły na zabezpieczenie okien głównie szyb w trakcie montażu balustrad i innych prac związanych z cięciem, szlifowaniem i spawaniem?
Wiem że balustrady powinny być przygotowane w całości ale nie zawsze jest taka możliwość ze względu na wielkość lub kształt utrudniający montaż.
Liczę na jakieś pomysły i podzielenie się doświadczeniem, z góry dziękuje i pozdrawiam
Pomysły na zabezpieczenie okien przy pracach monterskich
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Pomysły na zabezpieczenie okien przy pracach monterskich
Troche odkopuję bo jako nowy użytkownik przegladam forum i do takich prac jak tu kolega na gorze pisze to dobre sa banery reklamowe ( oczywiscie nie zajumane
) . Pogadac w sklepach i moze uda sie cos wyrwac . Ja uzywam banery i klade je np na plytki czy kamien na balkonach i nie raz w okna i zadowolony jestem . A jak jest dyzo spawania polecam koce spawalnicze 
Może się komus to przyda:d
Może się komus to przyda:d
Z uszanowaniem
Norbert
Norbert