Swołowo 2013 <9-11 sierpnia>
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Tutaj możecie pooglądać fotki i filmik zrealizowane przez miejscowe media http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/articl ... /130819927
Kontakt 517355290
"Jestem bardzo mile zaskoczony, klimatem i ogólnym całokształtem imprezy. Poznałem na żywo wielu bardzo miłych ludzi, i jestem ogólnie bardzo zadowolony
. Mam zamiar przyjechać także za rok i także z paleniskiem
."
A ja nie jestem zaskoczony. Było tak jak miało być czyli super! Co roku impreza jest fajniejsza i z większym rozmachem. Kto był to wie o czym mówię, kto nie był to i tak nie skuma. I może se gadać, że mu przykro, ale to jego problem.
Szkoda, że kilka osób nie mogło dojechać z różnych względów. Byli też ludzie, którzy mieli być i nawet nie raczyli dać znać, że nie przyjadą.
Forum to forum, można siedzieć 24 i pisać epopeje, ale wszystko się weryfikuje w realu.
Tłukłem się z tego Swołowa na swój kawałek Polski przez 17 godzin i tak se żem rozmyślał o różnych sprawach. Swołowo to tylko mały punkcik na mapie i gdyby nie ludzie, to na pewno nie telepałbym się przez całą Polskę, żeby se popukać na kowadełku:) Tym to właśnie ludziom chciałem podziękować.
Jadymy po kolei:
Gospodarzom skansenu za profesjonalne podejście tematu
Pani z chałupy obok kuźni za pyszne placki i kawunię:)
Dziewczynom ze skansenu za piękne oczy
Cioci za pamięć i odwiedziny
Rajmundowi za brak odwiedzin
Pani z gospody za cudny uśmiech i cięte riposty
autochtonom za spokój
Kazikowi za to, że mi ręki nie połamał
Prezesowi za trzymanie reki na pulsie tego zamieszania
Wszystkim Uczestnikom za to że są spoko ziomy!
Starym Dziadom za ogarnięcie projektu
Młodym Dziadkom za warsztaty z kręcenia "kręciołkiem"
dalej
Panu Bogu za to że nas stworzył takich fajnych
Rodzicom za to, że nas urodzili
Polsce za to, że nas ukształtowała
Aniołom, za to, żeśmy mogli w całości dojechać i wrócić:)
Jak widać na sukces tej imprezy pracowało sporo mądrych głów i watro o tym pamiętać
Chciałem też podziękować Panu bimbrownikowi (nie powiem za co)
Świętemu Mikołajowi i świętej Katarzynie za dokładny instruktarz dotyczący miejsc strategicznych
Jest jeszcze wiele innych rzeczy, za które jestem wdzięczny ale mi się nie chce więcej peplać.
Było zaje!
A ja nie jestem zaskoczony. Było tak jak miało być czyli super! Co roku impreza jest fajniejsza i z większym rozmachem. Kto był to wie o czym mówię, kto nie był to i tak nie skuma. I może se gadać, że mu przykro, ale to jego problem.
Szkoda, że kilka osób nie mogło dojechać z różnych względów. Byli też ludzie, którzy mieli być i nawet nie raczyli dać znać, że nie przyjadą.
Forum to forum, można siedzieć 24 i pisać epopeje, ale wszystko się weryfikuje w realu.
Tłukłem się z tego Swołowa na swój kawałek Polski przez 17 godzin i tak se żem rozmyślał o różnych sprawach. Swołowo to tylko mały punkcik na mapie i gdyby nie ludzie, to na pewno nie telepałbym się przez całą Polskę, żeby se popukać na kowadełku:) Tym to właśnie ludziom chciałem podziękować.
Jadymy po kolei:
Gospodarzom skansenu za profesjonalne podejście tematu
Pani z chałupy obok kuźni za pyszne placki i kawunię:)
Dziewczynom ze skansenu za piękne oczy
Cioci za pamięć i odwiedziny
Rajmundowi za brak odwiedzin
Pani z gospody za cudny uśmiech i cięte riposty
autochtonom za spokój
Kazikowi za to, że mi ręki nie połamał
Prezesowi za trzymanie reki na pulsie tego zamieszania
Wszystkim Uczestnikom za to że są spoko ziomy!
Starym Dziadom za ogarnięcie projektu
Młodym Dziadkom za warsztaty z kręcenia "kręciołkiem"
dalej
Panu Bogu za to że nas stworzył takich fajnych
Rodzicom za to, że nas urodzili
Polsce za to, że nas ukształtowała
Aniołom, za to, żeśmy mogli w całości dojechać i wrócić:)
Jak widać na sukces tej imprezy pracowało sporo mądrych głów i watro o tym pamiętać
Chciałem też podziękować Panu bimbrownikowi (nie powiem za co)
Świętemu Mikołajowi i świętej Katarzynie za dokładny instruktarz dotyczący miejsc strategicznych
Jest jeszcze wiele innych rzeczy, za które jestem wdzięczny ale mi się nie chce więcej peplać.
Było zaje!
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
Tłukłem się z tego Swołowa na swój kawałek Polski przez 17 godzin i tak se żem rozmyślał o różnych sprawach. Swołowo to tylko mały punkcik na mapie i gdyby nie ludzie, to na pewno nie telepałbym się przez całą Polskę, żeby se popukać na kowadełku:) Tym to właśnie ludziom chciałem podziękować.. AMEN. Co do reszty Twojego postu śmiem twierdzić, że jeszcze trzeźwiejesz 
Wybaczcie, że tyle to trwało, ale już jest!!!
Jeszcze ciepła fotorelacja ze Swołowa
https://plus.google.com/photos/10227038 ... 7835520593
miłego oglądania
Jeszcze ciepła fotorelacja ze Swołowa
https://plus.google.com/photos/10227038 ... 7835520593
miłego oglądania
-
LordRotflBlade666