Kowal Zigmund.
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Jolo у нас тоже есть китайские заготовки. Но на каждый товар есть свой клиент. Но в основном люди заказывают настоящую ручную ковку. Она отличается от китайской, хотя бы тем, что в нее вложена душа мастера.
StellArt я уже на форуме писал, что продал молот 50 и купил вместо него 75. Если кто хочет, пишите я поищу и напишу вам.
Спасибо друзья за перевод с русского на польский.
Jolo, mamy także chiński kęsów. Ale dla każdego produktu dla klienta. Ale większość ludzi zakupili ten ręcznie kute. Różni się ona od Chin, nawet te, które zainwestowały w nim kapitan duszy.
StellArt I na forum napisał, że sprzedał 50 i kupił młotek, a nie 75 lat. Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować szukać i pisać do Ciebie.
Dziękuję znajomych do tłumaczenia z rosyjskiego na polski.
StellArt я уже на форуме писал, что продал молот 50 и купил вместо него 75. Если кто хочет, пишите я поищу и напишу вам.
Спасибо друзья за перевод с русского на польский.
Jolo, mamy także chiński kęsów. Ale dla każdego produktu dla klienta. Ale większość ludzi zakupili ten ręcznie kute. Różni się ona od Chin, nawet te, które zainwestowały w nim kapitan duszy.
StellArt I na forum napisał, że sprzedał 50 i kupił młotek, a nie 75 lat. Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować szukać i pisać do Ciebie.
Dziękuję znajomych do tłumaczenia z rosyjskiego na polski.
- Grzegorz K.
- Administrator
Wygładzam: Jolo, mamy także chińskie gotowce. Ale dla każdego produktu jest klient. Ale większość ludzi kupi te ręcznie kute. Różni się ona od chińszczyzny, chociażby tym, że widać w niej duszę mistrza.
StellArt Ja na forum napisał, że sprzedałem młot 50 i kupiłem w zamian 75. Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować, poszukam i odpiszę.
Dziękuję koledzy za tłumaczenie z rosyjskiego na polski.
StellArt Ja na forum napisał, że sprzedałem młot 50 i kupiłem w zamian 75. Jeśli ktoś chce się ze mną skontaktować, poszukam i odpiszę.
Dziękuję koledzy za tłumaczenie z rosyjskiego na polski.

- Grzegorz K.
- Administrator
pewnie chodzi o to że szyszka jest zrobiona z rozciętego pręta a nie składana z czterech mniejszych, swoją drogą chyba najbardziej znienawidzony przeze mnie motyw kowalski głównie z powodu umiłowania go sobie przez składaczy
Demokracja - ustrój w którym dwóch meneli spod budki z piwem ma dwa głosy, a profesor uniwersytetu jeden.