Pierwsze zlecenia
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Mam mały problem z komputerem i jeszcze nie jest naprawiony, a starego dopiero dziś odpaliłem po wielu latach nieużywania. Wszystko strasznie tu laguje, przez to nie dodalem wiecej zdjec i nic nie pisze bo można nerwicy dostać przy temu dziadowi. Jak mój komp będzie smigał to dam więcej zdjonek. Pozdro. :-)
...jak świni siodłoJacek-Sz pisze:który do kutego pasuje jak....
Brona się rozwija i nie podcinajmy mu skrzydeł.
młodzieńcze, [nie obraź się z określenie - mam syna o rok młodszego od ciebie] końcówki prętów w końcu żeś poklepał ręcyma! choć są kanciaste/nieporadne, to wyglądają fachowo.
[i się ucz
https://www.youtube.com/watch?v=z4dMWaI6MBY
ps.
chyba już mówiłem, że ci kibicuję
BIURO TECHNICZNE Dokumentacje urządzeń dla Urzędu Dozoru Technicznego
Re: Pierwsze zlecenia
Skrzynka na listy w formie starej skórzanej torby
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Piękna robota. Widzę że w ostatnim czasie umiejętności ewoluowały. Super.
-
graffic
Brona - przyjemna rzecz
acz przyczepie się tylko do jednego "wyrobu zawiasopodobnego" przy tej małej klapce na froncie - coś koszmarnego ... sorry - wręcz nie licuje to z resztą bardzo przesympatycznej pracy
acz przyczepie się tylko do jednego "wyrobu zawiasopodobnego" przy tej małej klapce na froncie - coś koszmarnego ... sorry - wręcz nie licuje to z resztą bardzo przesympatycznej pracy
-
egojack1
Brona mam pytanie: po ile płaciłeś metr kwadratowy skóry? Jaką nicią szyłeś? ;-)
Bardzo dobra praca, z dbałością o detale, wygięcia, podgięcia, zmarszczenia, sprzączki, fakturę, kolorystykę.
Skrzynka jest łudząco podobna do prawdziwej, skórzanej torby.
Moją uwagę zwrócił niuans praktyczny: klapę zrobiłbym szerszą, a boki "przymarszczył" nieco do środka, aby się użytkownikowi deszcz nie lał i śnieg nie sypał do środka. Mam nadzieję, że przynajmniej zrobiłeś otwory odwadniające w spodzie.
Bardzo dobra praca, z dbałością o detale, wygięcia, podgięcia, zmarszczenia, sprzączki, fakturę, kolorystykę.
Skrzynka jest łudząco podobna do prawdziwej, skórzanej torby.
Moją uwagę zwrócił niuans praktyczny: klapę zrobiłbym szerszą, a boki "przymarszczył" nieco do środka, aby się użytkownikowi deszcz nie lał i śnieg nie sypał do środka. Mam nadzieję, że przynajmniej zrobiłeś otwory odwadniające w spodzie.