Dzień doberek
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Dzień doberek
Na imię mam Robert(51),mieszkam w Łodzi.Moje główne hobby to kulinaria i wędliniarstwo.Moja obecność wśród Was jest ciekawością i chęcią posiadania dobrej jakości noży kuchennych i przyznam że bardzo ciekawa jest to sztuka, której liznąłem w szkole mechanicznej i warsztatach.Jeszcze raz witam i pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2017, 11:57 przez Chrobert, łącznie zmieniany 1 raz.
-
graffic
Re: Dzień doberek
witamy na FK
i powodzenia !
PS rozumiem że interesuje Cię odkucie noży ?
Cześć
Tak jak piszesz.Widać że czytasz ze zrozumieniemgraffic pisze:witamy na FKi powodzenia !
Cześć 
tyle że czytając ze zrozumieniem, jak napisałeś "chęć posiadania" nie jest równoznaczna z chęcią kucia
Można np. zwrócić się do kogoś z Forum o wykonanie lub po prostu gdzieś podprowadzić
, o co Ciebie nie podejrzewam
Stąd pytanie Kol. graffica w pełni uważam za uzasadnione 
Dobre Robercie, dobreChrobert pisze:Tak jak piszesz.Widać że czytasz ze zrozumieniemgraffic pisze:witamy na FKi powodzenia !
Moja odpowiedź do "graffic"jest uznaniem a nie sarkazmem.Taki mam cel,tylko muszę troszeczkę się rozeznać teoretycznie w waszej wiedzy
Dlatego zawsze wolę rozmowy bezpośrednie,lub tel.bo pisząc można zabrnąć donikąd
E tamChrobert pisze:Dlatego zawsze wolę rozmowy bezpośrednie,lub tel.bo pisząc można zabrnąć donikąd
Chyba kucia nie będzie