Była Aga i ktoś jeszcze, nie pamiętam już. Byłem dwa lata temu i może cos od tego czasu się zmieniło. Ale z tego co pamiętam kowali było tylko 2-4 plus kilku ochotników do pomocy, dwa paleniska. Można było wziąć raz młotek do ręki, pokuć i pogadać, ale widać było, że byli zajęci sznureczkiem slotowców czekających na swoją kolej, odpowiadaniem na niekończące się pytania i pilnowaniem żeby nikt sobie nic nie przypalił.Nikiel pisze:Kuba, co masz na myśli z tym Slotem? Kiedy byłeś i z kim kułeś?:)
Swołowo 2016 5-7 sierpnia
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Swołowo 2016 5-7 sierpnia
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Dziad Kowalski
Kilka zdjęć, głównie fanty mniej lub bardziej kute.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
graffic
podstawy pod gabloty całkiem sympatyczne
- mam parę pytań: - jakie są ogólne wymiary tej podstawy ?, z jakiego pręta kwadratowego są zrobione (wymiar) ? i czy są stabilne ? (czy się nie "bujają")
Januszku BANANIE Wieśka nie widziałem był?
Z tego co pamiętam: wys. 800 dł 1200 gł 500; nogi []20 pozostałe łączniki [] 16 i płaskownik 30x6. Obręcz górna nitowana + spawy niewidoczne dla oglądającego. Po połączeniu górnej obręczy podstawy pod gabloty bardzo sztywne. Do podstaw będą przykręcone drewniane gabloty. Mam nadzieję że nie pomieszałem wymiarów.graffic pisze:podstawy pod gabloty całkiem sympatyczne- mam parę pytań: - jakie są ogólne wymiary tej podstawy ?, z jakiego pręta kwadratowego są zrobione (wymiar) ? i czy są stabilne ? (czy się nie "bujają")
-
egojack1
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Niestety w ostatniej chwili musiał zrezygnować z przyjazdu, choć miał ogromną chęć spotkać się z nami. Nic to, odrobi zaległości w kurpiowskiejartur1960 pisze:Januszku BANANIE Wieśka nie widziałem był?
Kontakt 517355290
Dopiero teraz wyłapałem, że czterech trzymało jak nitowałem. Ale mam parę w łapkach 
Lepsze jest wrogiem dobrego
-
egojack1
Tak, nie bez przyczyny byłeś głównym nitowaczem - zamykaczem czopów.bey pisze:Dopiero teraz wyłapałem, że czterech trzymało jak nitowałem. Ale mam parę w łapkach
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
I co ciekawego powiedziała ankieta?Nikiel pisze:
Na świeżo to potrzebujemy informacji zwrotnej od uczestników.
Pracuję nad pytania do ankiety, którą otrzyma każdy z Was. Bardzo proszę o szczere odpowiedzi:) Potem sobie szczerze porozmawiamy:)
Kontakt 517355290
Ponawiam pytanie Banana....Co tam wyszło z tej ankiety?
No i wracam też (jeśli można) do kwestii członkostwa w Stowarzyszeniu Forum Kowalskie. W Swołowie były na ten temat dyskusje - by udostępnić karty/kwestionariusze zgłoszeniowe. Tak...wiem, że wszyscy zarobieni ale kolejne Swołowo tuż tuż...Spotkamy się, pomarudzimy, że nie jest tak jakby mogło być....i kolejny rok w dup....
No i wracam też (jeśli można) do kwestii członkostwa w Stowarzyszeniu Forum Kowalskie. W Swołowie były na ten temat dyskusje - by udostępnić karty/kwestionariusze zgłoszeniowe. Tak...wiem, że wszyscy zarobieni ale kolejne Swołowo tuż tuż...Spotkamy się, pomarudzimy, że nie jest tak jakby mogło być....i kolejny rok w dup....
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
komputer mi odtajał po zimie.
Mam ankietę:) Mam pokazać publicznie wyniki?
Mam ankietę:) Mam pokazać publicznie wyniki?
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią