O to też mi się rozchodzi - jeśli jest taka opcja to chętnie skorzystam.egojack1 pisze:Jak przyjedziesz, to raczej nie będziesz się gapił, lecz otrzymasz 10kg młot, krótki instruktaż jak nim bić i będziesz z kimś robił za pomocnika.
Swołowo 2016 5-7 sierpnia
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Swołowo 2016
work until you no longer have to introduce yourself
Jak kowale, to może salamandra?egojack1 pisze:Jeśli chodzi o rzeźbę biorąc pod uwagę nasze możliwości czasowe, wyposażeniowe i to, że warunki będą polowe w mojej ocenie w grę wchodzi tylko rzeźba coś w tym typie jak w linku,
Panie, właśnie mnie namówiłeś. Żony nie ma, mam wolny weekend bo nie można całego życia w robocie, wiem nawet za który koniec młota się trzymaegojack1 pisze:Jak przyjedziesz, to raczej nie będziesz się gapił, lecz otrzymasz 10kg młot, krótki instruktaż jak nim bić i będziesz z kimś robił za pomocnika.
- Grzegorz K.
- Administrator
MAgda a masz gdzieś zakitrane te projekty? Bo mnie się komp ze 3 razy wysypał od tego czasu niestety 

Robimy to nocne kucie ??
Mam 3 wolne miejsca mogę kogoś zabrać.
Rafał to nie ma co myśleć..
Moze i mnie uda się przyjechać w tym roku.
Cześć. Czy jakieś kwatery w pobliżu? Słupsk? Może jakieś agro na miejscu? Po całodziennym kuciu raczej licho z prowadzeniem auta. Ręce zbyt zmęczone pewnie będą.
Polecacie coś? Teraz raczej nie kuję - mocno zajmują mnie pszczoły. Chciałbym jednak skorzystać z okazji i poznać zacne grono 
-
egojack1
Lachim poczytaj zeszłoroczny temat:
viewtopic.php?f=11&t=3448&start=120
tak od strony 9-tej albo i wcześniej. Jest mowa o kwaterach, noclegach, socjalu itp sprawach.
viewtopic.php?f=11&t=3448&start=120
tak od strony 9-tej albo i wcześniej. Jest mowa o kwaterach, noclegach, socjalu itp sprawach.
Re: Swołowo 2016 5-7 sierpnia
Arkadi
BANAN
egojack1
bey
Aries z rodzinką. Spanie na sianie
Jacek J
BANAN
egojack1
bey
Jacek J
Arkadi
BANAN+ Bananowa
egojack1
bey
Jacek J
Łukasz M z dziewczyną - Jak da radę to prosiłbym o kwaterę (jedno miejsce do spania nam starczy
)
BANAN+ Bananowa
egojack1
bey
Jacek J
Łukasz M z dziewczyną - Jak da radę to prosiłbym o kwaterę (jedno miejsce do spania nam starczy
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Arkadi
BANAN+ Bananowa
egojack1
bey
Jacek J
Ajron
lachim
BANAN+ Bananowa
egojack1
bey
Jacek J
Ajron
lachim
Kontakt 517355290
- Salaputro
- Administrator
- Kontakt:
Arkadi
BANAN+ Bananowa
egojack1
bey
Jacek J
Ajron
lachim
Salaputro + Magda + młodzież
BANAN+ Bananowa
egojack1
bey
Jacek J
Ajron
lachim
Salaputro + Magda + młodzież