Praca miesiąca - dyskusja

Tu dodajemy zdjęcia i głosujemy na najlepszą pracę miesiąca

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

graffic

Re: Praca miesiąca - dyskusja

Post autor: graffic » 12 sty 2017, 07:45

Panowie - Gratulacje ! nie wymieniam z nicków bo obaj zasłużyliście na brawa ! :)

Wszystkim biorącym udział kolegom również gratuluję ciekawych prac i udziału w konkursie, cieszę się, że tak wielu zechciało wziąć udział w edycji grudniowej :) liczę że w kolejnych miesiącach również będzie taka frekwencja i będzie w czym wybierać :)

co do zamieszczenia na głównej - myślę, że nie ma co się "przekomarzać" i pomimo wzajemnych uprzejmości - pozwolicie Panowie, że oboje "zawiśniecie na głównej" :D

pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję !

lachim
Kontakt:

Post autor: lachim » 12 sty 2017, 09:31

graffic pisze:Konkurs na pracę roku zorganizujemy po wyłonieniu zwycięscy grudniowego - czyli po 11 stycznia

jeśli ktoś ma pomysł i chęć ufundowania jakiejś nagrody - to bardzo proszę o info na PW - myślę, że podniesie to dodatkowo prestiż zwycięstwa

pozdrawiam RF graffic
Każdemu z nas potrzebne są jakieś narzędzia. Może nagrodą mogłyby być właśnie narzędzia/narzędzie zakupione za składkę celową (wybrane przez zwycięzcę do jakiejś kwoty). Jestem w stanie dorzucić kilka zł na ten cel. Lepsza nagroda zmobilizuje do pracy. Proszę Zarząd SFK o odniesienie się do pomysłu (ważne są kwestie finansowania i rozliczania SFK).
Ze swojej strony deklaruję jako dodatek do innych nagród Słoik miodu i/lub kostkę wosku pszczelego z mojej pasieki. Nie wiem czy będą też nagradzane miejsca 2 i 3. Zdjęcia fundowanych nagród postaram się wkrótce opublikować :)

Awatar użytkownika
BANAN
arcyweteran forum
Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa

Post autor: BANAN » 12 sty 2017, 11:09

lachim pisze:
Proszę Zarząd SFK o odniesienie się do pomysłu (ważne są kwestie finansowania i rozliczania SFK).
Po pierwsze zarząd SFK zagląda tu rzadziej niżeli by wypadało
Po drugie brak systemu finansowego w stowarzyszeniu jest jak się na dłuższą metę okazuje jego siłą ;)
Kontakt 517355290

lachim
Kontakt:

Post autor: lachim » 12 sty 2017, 11:32

BANAN pisze:
lachim pisze:
Proszę Zarząd SFK o odniesienie się do pomysłu (ważne są kwestie finansowania i rozliczania SFK).
Po pierwsze zarząd SFK zagląda tu rzadziej niżeli by wypadało
Po drugie brak systemu finansowego w stowarzyszeniu jest jak się na dłuższą metę okazuje jego siłą ;)
No to będzie trzeba ograniczyć się do darów natury. Moja propozycja jest aktualna.

graffic

Post autor: graffic » 12 sty 2017, 13:28

Lachim - tak jak Ci pisałem "coś się wymyśli" żeby uhonorować zwycięzcę :) - daj chwilę :D

ze swojej strony - dziękuję Ci za deklarację !

graffic

Post autor: graffic » 12 sty 2017, 13:38

PS - techniczne pytanie do admina - czy mogą koledzy sprawdzić ustawienia ankiety rocznej ?? w zakresie możliwości oddawania 3 głosów ? - bo nie wiem czy to działa do końca prawidłowo

Awatar użytkownika
BANAN
arcyweteran forum
Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa

Post autor: BANAN » 12 sty 2017, 14:26

Chyba działa, pewnie do tej pory głosowało 6 osób skoro 18 głosów.
Przynajmniej moje trzy głosy zostały odnotowane.
Kontakt 517355290

Awatar użytkownika
zolwik888

Post autor: zolwik888 » 12 sty 2017, 14:53

Chyba więcej osób głosowało i zrobiło taki sam błąd jak ja.. zaznaczyłem tylko jedną pracę a na następne 2 głosy chciałem się zastanowić ale już głosowanie nie działa.
Wszystkie 3 głosy trzeba wybrać przy pierwszym głosowaniu!

Awatar użytkownika
Bodar
weteran forum

Post autor: Bodar » 12 sty 2017, 20:10

Działa, działa :)

Awatar użytkownika
Qmar

Post autor: Qmar » 12 sty 2017, 20:58

Ja tez tylko jeden zaznaczylem :(
What man is a man who does not make the world better?

egojack1

Post autor: egojack1 » 12 sty 2017, 21:37

Mam nadzieję, że doczekamy kiedyś takich czasów na forum, gdy prac konkursowych będzie tyle, że będziemy głosować w poszczególnych kategoriach. Obecnie jest to trudne, bo jak tu porównywać i oceniać prace z różnych dziedzin, technik, sposobów wykonania itd.

lachim
Kontakt:

Post autor: lachim » 12 sty 2017, 21:50

egojack1 pisze:Mam nadzieję, że doczekamy kiedyś takich czasów na forum, gdy prac konkursowych będzie tyle, że będziemy głosować w poszczególnych kategoriach. Obecnie jest to trudne, bo jak tu porównywać i oceniać prace z różnych dziedzin, technik, sposobów wykonania itd.
Dlatego masz dostępne trzy głosy...

egojack1

Post autor: egojack1 » 13 sty 2017, 07:47

Michał chodziło mi o sytuację comiesięczną, może kiedyś będzie tak wiele prac, że zostaną wprowadzone poszczególne kategorie...Trzy głosy w pracy roku dają przedsmak, jak mogłoby być...

lachim
Kontakt:

Post autor: lachim » 18 sty 2017, 09:50

lachim pisze:
graffic pisze:Konkurs na pracę roku zorganizujemy po wyłonieniu zwycięscy grudniowego - czyli po 11 stycznia

jeśli ktoś ma pomysł i chęć ufundowania jakiejś nagrody - to bardzo proszę o info na PW - myślę, że podniesie to dodatkowo prestiż zwycięstwa

pozdrawiam RF graffic
Każdemu z nas potrzebne są jakieś narzędzia. Może nagrodą mogłyby być właśnie narzędzia/narzędzie zakupione za składkę celową (wybrane przez zwycięzcę do jakiejś kwoty). Jestem w stanie dorzucić kilka zł na ten cel. Lepsza nagroda zmobilizuje do pracy. Proszę Zarząd SFK o odniesienie się do pomysłu (ważne są kwestie finansowania i rozliczania SFK).
Ze swojej strony deklaruję jako dodatek do innych nagród Słoik miodu i/lub kostkę wosku pszczelego z mojej pasieki. Nie wiem czy będą też nagradzane miejsca 2 i 3. Zdjęcia fundowanych nagród postaram się wkrótce opublikować :)
Wiem, że może to niewiele, ale takie nagrody przekazuję dla uhonorowania zwycięzcy/zwycięzców konkursu na pracę roku.
Kilogramowy słoik miodu rzepakowego (waga netto :) ) oraz krążek wosku pszczelego (0,3 kg) - oczywiście z mojej małej pasieki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

graffic

Post autor: graffic » 18 sty 2017, 13:54

dziękuję Lachim - zanotowałem ! :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Praca miesiąca”