Praca miesiąca - dyskusja
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
Lepiej zamiast tworzyć "hermetyczne" grono wymyślić jak zrobić tak aby udział w konkursie i głosowanie przynosiło "honor". Można by na ten przykład jako nagrodę w konkursie, nazwijmy to roboczo "większym", przyznawać puncę do znakowania wyrobów. Głosujący w konkursach mogli by np dostawać... no właśnie coś tylko co? 

-
LordRotflBlade666
ALe czemu tak wam zależy na tym, żeby wszyscy głosowali? Pytam się: to jest forum dyskusyjne czy jakiś konkursowe? Chociaż może usuńcie wszystkich, którzy nie głosują, niedługo potem zamkniecie forum, bo nie będzie z kim wymieniać zdań.
Pamiętajcie, że to różnorodność osób (zarazem ich zdań, pomysłów) czyni to forum takim ciekawym. Wy na siłę dążycie do ujednolicenia. Zagrywacie jak Unia Europejska - wpierw ściągacie ludzi do siebie, a później oczekujecie, że będą robić to co Wy uważacie za jedynie słuszne.
Kiedy ja zapisywałem się na to forum nie było żadnego konkursu. W żadnym statucie nie było słowa, że trzeba się udzielać tu czy tam. A teraz czytam, że chcecie usuwać użytkowników, ograniczać im dostęp do informacji, bo nie robią tego co Wy chcecie...
Ja rozumiem, że pożartować można, ale to trwa juz kilka stron...
Pamiętajcie, że to różnorodność osób (zarazem ich zdań, pomysłów) czyni to forum takim ciekawym. Wy na siłę dążycie do ujednolicenia. Zagrywacie jak Unia Europejska - wpierw ściągacie ludzi do siebie, a później oczekujecie, że będą robić to co Wy uważacie za jedynie słuszne.
Kiedy ja zapisywałem się na to forum nie było żadnego konkursu. W żadnym statucie nie było słowa, że trzeba się udzielać tu czy tam. A teraz czytam, że chcecie usuwać użytkowników, ograniczać im dostęp do informacji, bo nie robią tego co Wy chcecie...
Ja rozumiem, że pożartować można, ale to trwa juz kilka stron...
Zaproszenie do udziału w głosowaniu nie będzie uznane za spam
jeśli zostanie wysłane na P.W.
A że na @ zostanie wysłane powiadomienie o otrzymaniu P.W.
to już tak samo z siebie działa???
Jak by nie było,taki konkurs jest jakimś "wydarzeniem" na forum
i administrator powiadamia użytkownika,żeby tamten nie stracił okazji wzięcia
udziału w wyrazeniu swojej opinii.
jeśli zostanie wysłane na P.W.
A że na @ zostanie wysłane powiadomienie o otrzymaniu P.W.
to już tak samo z siebie działa???
Jak by nie było,taki konkurs jest jakimś "wydarzeniem" na forum
i administrator powiadamia użytkownika,żeby tamten nie stracił okazji wzięcia
udziału w wyrazeniu swojej opinii.
Nie do końca rozumiem czemu tak ważna jest ilość głosów. Ale jeśli już chcecie zachęcić ludzi, to może najprościej byłoby przyznawać im jakieś statusy. Np coś w rodzaju stopni wojskowych zamiast "tytułu użytkownika", czy im większa aktywność, tym więcej młotków pod nikiem etc.
Chociaż w sumie to czuję, że nic to zmieni
Chociaż w sumie to czuję, że nic to zmieni