Kucyk i przemyślenia płynące z jego młodej głowy...
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
No i git nie lubię kłótni, jeszcze nie jestem doświadczony...
Nie czuję tego uderzenia "po uszach" i nie biorę tego głęboko do serca, już się zagoiło Grzesiek
. Mam siostry o 10 lat starsze ode mnie i ojca w wieku 50 lat to jest też różnica, ale to rodzina. Zagojone, zalepione. Kiedyś jak będę miał okazję postawię wam flach kilka za moje wygłupy 
- Grzegorz K.
- Administrator
-
szekspir
Kucyk jest młody i jego charakter i postrzeganie świata,osobowość jest jeszcze w fazie rozwoju,jest na forum -SUPER!!!Trochę i od nas zależy jak ten świat bedzie postrzegał...jezeli wychodzi z założenia że np robienie wieszaka,mebelka ,haczyka itp hłłamu (chłamu)to oszustwo klienta to już jest błąd..który w przyszlości zapokutuje (podpowiedź - odpokutuje)nie daj boże -tym,że w rzeczach dużych można też bezkarnie "łojic" klientów-..niestety owocem tego będzie właśnie owa FLUSTRACJA. (podp. Frustracja)..brak klienta ...z czasem brak wiary w siebie .Staram się na tym forum pokazać rzeczy małe -nie jakieś szlagierowe nie opatentowane moje HITY-które sprzedadzą sie niezależnie od okoliczności bo są to moje wyłącznie pomysły...Natomiast początkujący nawet na tych bzdetach co pokazuję mogą rozbudzić swoją wyobraznie..ten wieszak który pokazałem można zdobić i upiekrżac (podp. upiększając)prawie w nieskączonośc (podp. nieskończoność) ,można go rozbudowywac ..-ważny jest w przypatku (!!! podp przypadku) początkujących,czas,kasa,zadowolenie ..jesli tego zabraknie rzucicie kowalstwo i porównacie je jak ktoś tu napisał "wyprówanie żył".."zawod jak inny"..-który nie sprawia wam przyjemności ..ALE NA FORUM będziecie mu pisac hymny pochwalne..krytykowac innych...deptać czyjeś wizje i przemyslen(i)a...zarzucać kręcenie "U pana boga za piecem" itp-niestety nie tędy droga ..by ludzie tak młodzi jak Kucyk..zaczerpneli tu jakichś większych wartości niż cwaniactwo ;)Mimo to idea samego FORUM jest swietna i całym sercem za nim stoję 
Ostatnio zmieniony 09 gru 2010, 23:02 przez szekspir, łącznie zmieniany 2 razy.
- Grzegorz K.
- Administrator
Ostatnio zrobiłem kolację dla znajomych, wyszli zadowoleni także chyba im smakowało
Na przystawkę: koreczki (szynka ser zółty oliwki winogron), tortilla jajeczna z łososiem, danie główne: placki po zbójnicku, zapiekanka z makaronem, sałatka zimno gorąca
no i deser: owoce maczane w gorącej czekoladzie, naleśniki na gorąco z bananem i polewą... To na tyle jak coś kogoś zainteresowało mogę przesłać zdjęcia gotowych potraw
no i szczegółowe przepisy również 
Młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz
Szekspir, nie znamy sie osobiście, ale po lekturze ostatnich kilkudniowych twoich postów, chciałbym abyś mniej emocji wyrażał w swoich wypowiedziach. Kolejny raz sugerujesz niektórym forowiczom samozachwyt, wzajemne uwielbienie i pisanie hymnów pochwalnych. To nie jest już subiektywne spojrzenie. Wiedz, że gdybyś miał możliwość spotkania forowiczów w tzw. "realu" przy wspólnej pracy i działaniu miałbyś zupełnie inne odniesienie do tego forum, zapewne nie odbierałbyś krytyki w sposób negatywny (szczególnie opinie o Wojciechowie). Dotyczy to również tych forowiczów, którzy także nie mieli sposobności wspólnie uczestniczyć w warsztatach, spotkaniach, zlotach. Forum żyje i jest tak różnorodne jak każda z osób w nim udzielająca sie. Jątrzącym mówimy nie, a wnoszącym wkład w te forum mówimy tak. Więcej dystansu, mniej emocji . . . powodzenia..
harlem
harlem
-
szekspir
Z całym szacunkie zwracam śie Harlem do Ciebie i dziękuje za Twoją opinie ,ale chyba za bardzo coś z tych postów wzięłeś do siebie??? a propo wojciechowa to nie wojciechów jest ważny ...ale własnie jego możliwosci...skoro tam czegoś są w stanie nauczyć(przekazac) to jednak będę optował za tym że poczatkujaqcym to jest- "bezcenny"..i to wszystko cała sentencja moich postów 
rav bierzesz pieczarki blachę i trochę soli blachę nagrzewasz rzucasz pieczarkę chwile czekasz solisz i jesz ja lobię ale nie każdy musi 
Książkę kucharska piszecie
?
HOWGH
Książkę kucharska piszecie
HOWGH
Ostatnio zmieniony 09 gru 2010, 23:07 przez danny, łącznie zmieniany 1 raz.
Prosze o wyrozumialosc ucze sie 
Przecież to jasne, że nie poruszam słowa "Wojciechów". Nikiel sie odniósł do Wojciechowa bo jako uczestnik ma prawo wyrazić swoje uwagi a Ty strasznie sie uniosłeś, i przeszedłeś tym sposobem do ogólnych stwierdzeń zarzucając osobom tu piszącym o kółko wzajemnej adoracji i uwielbienia, że wszelkie Twoje działania na forum są dyskredytowane, co oczywiście nie jest prawdą. Bardzo dobrze, że przekazujesz swoje pomysły innym osobom, wpisujesz sie w jedną z podstawowych praktyk jakie się tu odbywają. Jedyna rzecz to trochę dystansu do opinii kierowanych prosto do Ciebie a z Twojej strony mniej emocjonalnego charakteru. To moje subiektywne spostrzeżenia.szekspir pisze:Z całym szacunkie(m) zwracam śie Harlem do Ciebie i dziękuje za Twoją opinie ,ale chyba za bardzo coś z tych postów wzięłeś (podp. wziąłeś) do siebie??? a propo's wojciechowa to nie wojciechów jest ważny ...ale własnie jego możliwosci...skoro tam czegoś są w stanie nauczyć(przekazac) to jednak będę optował za tym że poczatkujaqcym to jest- "bezcenny"..i to wszystko cała sentencja moich postów
Żeby nie był off topic dodam:
Kucyk iha haa
Ostatnio zmieniony 09 gru 2010, 23:10 przez harlem, łącznie zmieniany 1 raz.
Danny jak się smaży pieczrki to ja wiem.Zastanawiałem się jaka blacha ocynk,nierdzewka,czarna ,miedź,mosiądz a może lekko podrdzewiała dla smaku??
Luuudzieeee !!!
na forum kucharzy
HOWGH
Luuudzieeee !!!
HOWGH
Ostatnio zmieniony 09 gru 2010, 23:11 przez rav08, łącznie zmieniany 1 raz.
-
szekspir
Święta prawdaMagda pisze:OKNA MYĆ DZIADY JEDNE ! Święta idą! Żonom, matkom pomóc, a nie kłapać jak przekupki na jarmarku! O!