PS nie pogardzę też ofertami na młot sprężarkowy w dobrym stanie
Kupie piecyk gazowy, szlifierkę taśmową oraz piec do hartowania
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Kupie piecyk gazowy, szlifierkę taśmową oraz piec do hartowania
Panowie sprawa jest taka iż istnieje duża szansa na otrzymanie dofinansowania na budowę kuźni i dlatego potrzebuję wycenić sprzęty wypisane w temacie. Chcę głównie bawić się w noże ale nie wykluczam z czasem zabawy w broń długą. Ceny na chwile obecną są mi potrzebne do wniosku ale po otrzymaniu dofinansowania sprzęt na pewno kupię. Dlatego proszę o oferty na priwa.
Re: Kupie piecyk gazowy, szlifierkę taśmową oraz piec do hartowania
Kurcze nie walcie tak drzwiami i okanami bo nie wyrabiam z pisaniem
Na prawdę nikt nic?
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
A czego się spodziewałeś? Chcesz ceny do dotacji to zajżyj na stronę Kowal Perun. Przeciesz będziesz potrzebował faktury.
Kontakt 517355290
W sumie z dotacją to problem, bo człek jest zmuszony kupić firmowy sprzęt na fakturę, który bywa bardzo drogi i co najgorsze nie zawsze funkcjonalny.
wszystko zależy jakie to dofinansowanie... w niektórych można kupić sprzęt używany od prywatnej osoby, trzeba mieć podpisaną umowę kupno-sprzedaż i zapłacić 2% podatku w US.
Tak jak kolega wyżej napisał. Muszę udowodnić zakup sprzętu przedstawiając fakturę ( najłatwiejsza opcja) lub umowę kupna sprzedaży. No chyba że samemu się jest Vatowcem.
Wiele też zależy od warunków dofinansowania. Trochę już dofinansowań dostałem dla swojego stowarzyszenia ( sam pisze wnioski zawsze). I wiem mniej więcej jak to ugryźć
Wiele też zależy od warunków dofinansowania. Trochę już dofinansowań dostałem dla swojego stowarzyszenia ( sam pisze wnioski zawsze). I wiem mniej więcej jak to ugryźć
Kolega chyba myśli że kupić sensowny sprzęt kowalski to klik w internecie i jest 
Oj nabiegasz się Kolego zanim znajdziesz coś sensownego z takimi wymaganiami .....
Oj nabiegasz się Kolego zanim znajdziesz coś sensownego z takimi wymaganiami .....
Nie chodzi o to że klick i już
Bardziej chodziło o ceny i termin wykonania bo do projektu potrzebne żeby opisać
Ale im głebiej jestem tym bardziej przekonuje się że wole kuźnie cichociemną