...gdyby nie to forum to by nigdy zapewne nie powstało. Dzieki wszyskim za pomoc.
Moje pierwsze prace
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Moje pierwsze prace
Witam o to moja pierwsza praca, ogladnijcie...oczywiscie jak jest co
, sam widze teraz pare mankamentow i niedociagniecia ale wolę żebyście sie sami wypowiedzieli.
...gdyby nie to forum to by nigdy zapewne nie powstało. Dzieki wszyskim za pomoc.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Można by się czepiać oczywiście,że wywijaski wychodzą niezbyt płynnie,ale ja się skupię na czym innym.Środek,gdybyś te woluty dolne pociągnął do góry,to by się zetknęły z górną tworząc nośną kratownicę,a tak to jej nie ma i ta ostatnia woluta na górze wyrasta pod prąd ,brak kontynuacji.
Kontakt 517355290
co do balustrady to , jest trochę błędów których można było uniknąć jeszcze w fazie
projektowania , , następnym razem wiecej czasu poświeć na przygotowanie projektu,
same zawijaski bardzo dobre,
i kto powiedział że nie mogą na siebie zachodzić , przeplatać sie ?
co do zestawu , to wyglada jak byś robił z tego co było pod ręką , a była 12tka ,
nie ma tam u was kątowników ,płaskowników , prętów grubych ?
może na złomie
napracowałeś się , a efektu nima
projektowania , , następnym razem wiecej czasu poświeć na przygotowanie projektu,
same zawijaski bardzo dobre,
i kto powiedział że nie mogą na siebie zachodzić , przeplatać sie ?
co do zestawu , to wyglada jak byś robił z tego co było pod ręką , a była 12tka ,
nie ma tam u was kątowników ,płaskowników , prętów grubych ?
może na złomie
napracowałeś się , a efektu nima
kolejne cusik...
jest to pierwsze wypelnienie, jest jeszcze drugi bieg ktory chcialbym zrobic lepiej, bo ten jakies taki ...malo lisci mi sie wydaje
wzorowalem sie na pracy zygmunta z fasolkami jedna zrobilem ale wyszla mi jakas taka sucha...co myslicie
jest to pierwsze wypelnienie, jest jeszcze drugi bieg ktory chcialbym zrobic lepiej, bo ten jakies taki ...malo lisci mi sie wydaje
wzorowalem sie na pracy zygmunta z fasolkami jedna zrobilem ale wyszla mi jakas taka sucha...co myslicie
Talkus, znajdź różnicę
. Mimo wszystko, będę wam wypominał ten niekonsekwentny układ spiral, skoro namiętnie takie kształty proponujecie klientom. Starajcie się komponować przebieg spiral zgodnie z ich biegiem, "przepływem", a nie przeciwnie. Naprawdę patrząc na taki wzór, od razu takie momenty uderzają po oczach.
jak mam byc szczery to na każdym zdj 1 zdj w lewym dolnym rogu pod sprezynką naet nie dotkniente boszem na 3 zdj w prawym gornym tak pod lisciem tez wyginanie to nie jest robota najwazniejsze jest dopracowanie właśnie szlifowanie czyszczenie odpryskow powiem ci ze dobrze że ta robota przeszła
nie lubie krytykowac ale to dla twojego dobra 
Kurczę Harlem, mam z tym pewien problem. Według mnie przyjemniejsze dla oka jest to co zobaczyłem na pierwszej fot. (czyli oryginał). Z kolei wydaje mi się, że lepiej to wszystko by wyglądało, gdyby nie było takich dużych przerw między głównymi spiralami. Ja bym starał się utrzymać taki układ, który widać między pierwszą a drugą spiralą od dołu Przy czym pierwsza musiałaby być większa). Ale to tak tylko okiem laika 
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali